İbrahim Karagül'den Arınç'ın sözlerine tepki!

Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Bülent Arınç'ın konuk olduğu canlı yayındaki açıklamalarına tepki gösterdi. Karagül sosyal medyadan, "Erdoğan’ın etrafındaki bazı siyasetçiler, Türkiye’nin büyük yürüyüşünü kavrayamadı, kaldıramadı. Yürekleri yetmedi. Patır patır döküldü" ifadelerini kullandı.

Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'ın Habertürk ekranlarında yapmış olduğu açıklamaların yankıları sürerken Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül'den de tepki geldi. 

Karagül şu paylaşımda bulundu;

İbrahim Karagül'den Arınç'ın sözlerine tepki!

 

 "Erdoğan’ın etrafındaki
bazı siyasetçiler;

Türkiye’nin büyük yürüyüşünü
kavrayamadı, kaldıramadı.

Yürekleri yetmedi.
Patır patır döküldü.

Gerçek bu ama onlar
başka kılıflar aradı,
eski ezberlere sarıldı.

Beklemesinler.
Türkiye oraya dönmeyecek.
Onlar; tarihi ıskaladı."

 

ARINÇ NE DEDİ?

Canlı yayında Selahattin Demirtaş'ın serbest kalması gerektiğini belirten Bülent Arınç, şu ifadeleri kullandı: "Demirtaş konusu konuşulunca ben bizi dinleyenlere bir şey söylemek istiyorum. Demirtaş'ın yazdığı çok güzel bir hikaye kitabı var Devran isminde. Ne olur onu alın bir okuyun. Ben bu korona süreci içinde bunu okudum. Bu kitabı okuduktan sonra siz Selahattin Demirtaş hakkındaki kanaatinizi belki değiştirmeyeceksiniz. Ama Kürtler ve Kürtlerin yaşadığı travma üzerinden kafanızda çok şeyler değişecek. Bu ülkenin mazlumlarından biri de Kürtlerdir. Kürt kardeşlerimizdir. Çözüm sürecinde bazılarının tahliyesi sağlanmıştı. Bunun da olabilir. Yargıçlar mahkemeler özgürlükçü düşünsünler."

 

 

İbrahim Karagül'den Arınç'ın sözlerine tepki! ile ilgili etiketler Bülent Arınç İbrahim Karagül
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.