İbrahim Karagül kimdir? Yeni görevi ne? Kaç yaşında? Nereli?

Albayrak Yayın Holding'ten yeni bir atama haberi geldi. Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül kimdir? Yeni görevi ne? Kaç yaşında? Nereli? Detaylar haberimizde...

Albayrak Yayın Holding, yeni bir atamayı duyurdu. Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül kimdir? Yeni görevi ne? Kaç yaşında? Nereli? Merak edilen soruların yanıtlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

İbrahim Karagül kimdir? Yeni görevi ne? Kaç yaşında? Nereli?

ALBAYRAK YAYIN HOLDİNG'DE ATAMA
Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül Albayrak Yayın Holding İcra Kurulu üyesi olarak atandı. Karagül gazetenin yanı sıra gruba ait bütün dergilerin ve TV NET kanalının da genel yayın yönetmenliğini yürütüyordu.

Karagül, iş yoğunluğu nedneiyle geçtiğimiz hafta yönetimi TV Net ve dergilerin genel yayın yönetmenliğini bırakma talebini iletti. Karagül'ün bu talebi yönetim tarafından kabul edildi.

PATRON KATINDA ÇALIŞACAK
İbrahim Karagül artık sadece gazeteyi yönetecek. Medya grubunda da icra kurulu üyesı olarak patron katında çalışacak. Bu arada Karagül'ün Tv Net'i bırakmasından sonra televizyonda haber müdür yardımcısı olarak görev yapan iki isim bugün işten çıkarılmıştı. SuperHaber'e ulaşan bilgilere göre televizyonda işten çıkarmaların devam edeceği belirtiliyor.

İbrahim Karagül kimdir? Yeni görevi ne? Kaç yaşında? Nereli? - Resim : 2

 İBRAHİM KARAGÜL KİMDİR?
1969 yılında Trabzon'un Şalpazarı ilçesine bağlı Sinlice köyünde doğmuştur. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmasının ardından, dergi ve gazetelerde çalışmaya başlamıştır.

1995 yılında Yeni Şafak gazetesinde çalışmaya başlayan Karagül, bu gazetede üstlendiği Dış Haberler Editörlüğü ve özellikle uluslararası ilişkiler alanında yazdığı köşe yazıları ile tanınmıştır. Uzun yıllar bu görevini sürdüren Karagül, 2011 yılında TVNET televizyonunun genel yayın yönetmenliğine getirilmiş ve bu televizyonda çeşitli programlar yapmıştır.

2012 yılı Temmuz ayında Yeni Şafak'ın genel yayın yönetmenliğine getirilen Karagül halen bu görevini sürdürmektedir.

İbrahim Karagül evli ve iki çocuk babasıdır.

İbrahim Karagül kimdir? Yeni görevi ne? Kaç yaşında? Nereli? - Resim : 3

ALBAYRAK HOLDİNG
Albayrak Holding, Ahmet Albayrak ve kardeşleri Bayram, Nuri, Kazım, Mustafa ve Muzaffer Albayrak'ın ortak girişimleridir. Grup, inşaat, müteahhitlik, medya, traktör ve motor üretimi, liman işletmeciliği, kâğıt fabrikası, tekstil, temizlik ve sosyal hizmetler alanında faaliyet göstermektedir.

Albayrak Şirketler Grubu Hacı Ahmet Albayrak'ın oğulları olan Ahmet, Bayram, Nuri, Kazım, Mustafa ve Muzaffer Albayrak tarafından yönetilmektedir. Ahmet Albayrak genellikle medya, inşaat, liman, traktör üretim işleri ile ilgilenmekte, Bayram Albayrak toplu taşıma, Nuri Albayrak liman, Kazım Albayrak turizm, Mustafa Albayrak araç kiralama, Muzaffer Albayrak da tekstil işi ile ilgilenmektedir.

Albayrak Medya Grubu, Yeni Şafak gazetesi ve TVNET televizyonunun sahibidir.

Albayrak Holding Şirketleri
Albayrak Holding şirketleri,6 ana sektör olmak üzere gruplanmıştır:

İnşaat
Albayrak İnşaat

Sanayi
Tümosan
Ereğli Entegre Tekstil Fabrikası
Varaka (Kağıt)

Lojistik
Trabzon Limanı
Albayrak Araç kiralama
Albayrak Personel taşıma
Nakil Lojistik
Mogadişu Liman İşletmeciliği

Hizmet Enerji
Albil Merkezi Hizmetler
Yeşil Adamlar Atık Yönetimi
Personel Hizmetleri
Kuvve Enerji

Turizm
Marmaris Turizm Tesisi
Didim Turizm Tesisi
Kümbet Turizm Tesisi

Medya
Yeni Şafak
http://www.yenisafak.com.tr/
TvNet
TVNET Radyo
Derin Tarih
Lokma
Nihayet

İbrahim Karagül kimdir? Yeni görevi ne? Kaç yaşında? Nereli? ile ilgili etiketler İbrahim Karagül kimdir yeni görevi ne kaç yaşında nereli albayrak holding
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.