İbrahim Karagül ile Akif Beki arasında sert atışma

İbrahim Karagül 'den Akif Beki'nin kendisini eleştiren yazısına ağır yanıt

Almanya'nın Hamburg kentinde geçtiğimiz hafta gerçekleşen G20 Liderler Zirvesi sırasında sokak olayları yaşanmış, göstericilerle polis arasında olaylar çıkmıştı.

Almanya sokaklarının savaş alanına döndüğü olaylara Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül‏'den çarpıcı değerlendirmeler gelmiş, Karagül olaların arkasında İngiliz istihbaratı olduğunu öne sürmüştü.

Hürriyet gazetesi yazarı Akif Beki ise bugün köşesinde, "Sessiz olalım Almanlar FETÖ’yü keşfediyor" başlığını taşıyan bir yazı kaleme alarak Karagül'ü alaycı bir dille eleştirdi.

Beki, "Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Hamburg’u Kraliçe’nin adamlarının yaktığını düşünüyor. Pazar günü, kafa bulmak için ortaya atmıştım aynı şeyi. Karagül şaka yapmıyor, ciddi ciddi yazdı." ifadelerini kullandı.

Beki'nin bu sözlerine sosyal medyadan yanıt veren Karagül'ün tepkisi ise sert oldu.

İbrahim Karagül, "Bırak İngiliz gazeteciler yazsın bunu. Sen niye atılıyorsun öne? Kendini o kadar belli etme..." ifadelerini kullandı.

İbrahim Karagül ile Akif Beki arasında sert atışma ile ilgili etiketler İbrahim Karagül Akif Beki
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.