İbrahim Kalın'dan Kılıçdaroğlu'na 'Osmanlı' yanıtı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Osmanlı İmparatorluğu ile ilgili "Osmanlı'nın zulmüne karşı bu çadırlarda ne mücadeleler verildi" sözlerinden dolayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi. 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sözcü İbrahim Kalın, “Osmanlı zulmü!!’ Osmanlı’ya düşmanlık ederek, tarihi bilmeden ve anlamadan siyaset yapınca böyle oluyor demek ki. Ama millet hem biliyor hem de anlıyor. Önemli olan da bu” ifadeleriyle birlikte CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Yörük Çalıştayı’nda yaptığı konuşmanın metnini paylaştı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Yörük Çalıştayı'nda yaptığı konuşmada "Osmanlı zulmüne karşı çadırlarda mücadele verdi" ifadesini kullanmıştı. 

 İbrahim Kalın'dan Kılıçdaroğlu'na 'Osmanlı' yanıtı

İbrahim Kalın'dan Kılıçdaroğlu'na 'Osmanlı' yanıtı - Resim : 2

İbrahim Kalın'dan Kılıçdaroğlu'na 'Osmanlı' yanıtı ile ilgili etiketler İbrahim Kalın Kemal Kılıçdaroğlu Osmanlı yörük çadırı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.