İbrahim Kalın koronavirüsü yendi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, koronavirüsü yenmeyi başardı. Kalın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada koronavirüs tedavisinin başarı ile sonuçlandığını söyleyerek, "Bu süreçte emeği geçen tüm sağlık çalışanı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hastalığa yakalanan herkese acil şifalar diliyorum. Arayan, soran ve duasını eksik etmeyen herkese şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, koronavirüsü yendiğini duyurdu. Kalın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

"BAŞARI İLE TAMAMLANDI"

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Kovid tedavim başarıyla tamamlandı hamdolsun. Bu süreçte emeği geçen tüm sağlık çalışanı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hastalığa yakalanan herkese acil şifalar diliyorum. Arayan, soran ve duasını eksik etmeyen herkese şükranlarımı sunuyorum."

İbrahim Kalın koronavirüsü yendi

İbrahim Kalın koronavirüsü yendi ile ilgili etiketler Koronavirüs İbrahim Kalın cumhurbaşkanlığı sözcüsü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.