İbrahim Kalın: Askeri vesayeti arkalarına alarak iktidar olanlar Türk Ordusuna dil uzatıyor

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 'Türk Ordusu Katar'a satıldı' diyen CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Kalın, "Geçmişte askeri vesayeti arkalarına alarak iktidar olanlar bugün milletin hizmetinde olan Türk Ordusuna dil uzatıyor." dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Twitter'daki hesabından, CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilgili sözlerine yanıt verdi.

Türk Ordusu Katar'a satıldı diyen Başarır'a sert sözlerle tepki gösteren Kalın, paylaşımında, "Geçmişte askeri vesayeti arkalarına alarak iktidar olanlar bugün milletin hizmetinde olan Türk Ordusuna dil uzatıyor. Bu çirkin dili reddediyor ve şiddetle kınıyoruz." dedi.

"ORDUMUZA DESTEĞİMİZ TAMDIR"

Kalın, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ülkemizin güvenliği, milletimizin huzuru için kahramanca mücadele eden ordumuza desteğimiz tamdır" 

 

İbrahim Kalın: Askeri vesayeti arkalarına alarak iktidar olanlar Türk Ordusuna dil uzatıyor ile ilgili etiketler İbrahim Kalın CHP Mersin Katar Türk Silahlı Kuvvetleri Ali Mahir Başarır
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.