İbrahim Kalın Aşık Veysel'in anısına türkü seslendirdi! Korona günlerinde sesiyle moral veriyor...

Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın, Aşık Veysel'in anısına ithafen türkü seslendirdi. Aşık Veysel'in 47'nci ölüm yıldönümü için stüdyoya giren İbrahim Kalın, hem bağlama çaldı hem de Çırpınıp İçinde Döndüğüm Deniz adlı türküyü seslendirdi. Kalın, koronavirüsünün yayılmasıyla evlerine kapanan vatandaşlara da sesiyle moral verdi.

Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın, Aşık Veysel'in 47. ölüm yıldönümü için stüdyoya girdi. Halk ozanı Aşık Veysel'e ithafen sözü ve müziği Aşık Veysel'e ait olan türküyü bağlama çalarak icra eden

İbrahim Kalın, Çırpınıp İçinde Döndüğüm Deniz adlı türküyü okudu. İbrahim Kalın'ın bağlama çalarak seslendirdiği türkü için Aşık Veysel'in görüntülerinden oluşan bir klip hazırlandı.

İbrahim Kalın, "Kültür dünyamızın en büyük miraslarından, türküleri her yüzyılda yaşayacak ve yaşatılacak olan değerli halk ozanımız Aşık Veysel'i ölüm yıl dönümünde en sevilen eserlerinden biri ile anmak ve tüm sevenlerine armağan etmek istedim. Büyük ozanımızı rahmet ve minnetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

 İbrahim Kalın, koronavirüsü sebebiyle dışarıya çıkamayan vatandaşlara da sesiyle moral verdi.

İbrahim Kalın Aşık Veysel'in anısına türkü seslendirdi! Korona günlerinde sesiyle moral veriyor... ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanlığı Türkü İbrahim Kalın aşık veysel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.