İbrahim Kalın açıkladı: Madrid'te dörtlü zirve gerçekleştirilecek

Habertürk'de canlı yayında gündeme ilişkin özel açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye, NATO, İsveç ve Finlandiya arasında Madrid'te dörtlü zirve gerçekleştirileceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye ile NATO, İsveç ve Finlandiya arasında Madrid'te dörtlü zirve gerçekleştirileceğini açıkladı.

Habertürk canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İbrahim Kalın, İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyelik başvurusuna terör örgütlerine destekleri nedeniyle Türkiye'nin hayır dediğini, bundan vazgeçene ve Türkiye'nin şartlarını yerine getirene kadar da üyeliklerine hayır deneceğine vurgu yaptı.

TÜRKİYE, NATO, İSVEÇ VE FİNLANDİYA ARASINDA 4'LÜ ZİRVE

Sözcü Kalın, NATO Liderler Zirvesi öncesi Madrid'de Türkiye, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve İsveç ile Finlandiya temsilcilerinin bir arya geleceğini açıkladı.

İbrahim Kalın açıkladı: Madrid'te dörtlü zirve gerçekleştirilecek ile ilgili etiketler NATO Finlandiya Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın 4 lü zirve
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.