'Bakasetas, Başakşehir'e gol atmak istemedi'

Gelen son dakika haberine göre; Trabzonspor'un eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz hafta oynanan Alanyaspor maçında Trabzonspor'a son dakika golü atan Anastasios Bakasetas'ı eleştirdi. Hacıosmanoğlu, Yunan oyuncunun sanki Real Madrid'e gol atmış gibi sevindiğini ifade etti.

Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 27. hafta oynanan Başakşehir- Alanyaspor maçında Akdeniz ekibinin futbolcusu Bakasetas'ın, boş kaleye gol atmadığını, Trabzonspor'a attığı golden sonra ise Real Madrid'e gol atmış gibi sevindiğini belirtti.  

Hacıosmanoğlu'nun İnternetHaber'e yaptığı açıklamalar şu şekilde;

"BUNDA ART NİYET VAR"

"Maç 0-0… Cisse sağ taraftan topu o bize ceza sahası dışından gol atma başarısı gösteren arkadaşa (Bakasetas) çıkartıyor. Kale karşısında bomboş, topa vurmuyor. Yengeç gibi sola doğru gidiyor. Kaleci kapatsın, ondan sonra atayım kalecinin üzerine diye… Normal maçta bu pozisyonlar oluyor ama 1 hafta sonra aynı arkadaş Trabzonspor'a gol atıp Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'i eliyormuş gibi seviniyorsa, bunda art niyet var. Kirli ilişkilerle yavru İstanbul takımı Başakşehir'e karşı bize ayak oyunları ile şampiyonluğu kaybettirirlerse bu camia bunu unutmaz."

 

'Bakasetas, Başakşehir'e gol atmak istemedi' ile ilgili etiketler Trabzonspor Alanyaspor İbrahim Hacıosmanoğlu Bakasetas
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.