İbrahim Gökçek kimdir? İbrahim Gökçek neden ölüm orucundaydı? 324 günlük ölüm orucunu bitirdi!

İbrahim Gökçek kimdir? Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek kimdir sorusu vatandaşlar tarafından aranmaya başlandı. Grup Yorum üyesi olan İbrahim Gökçek neden ölüm orucuna girdi sorusu da en çok aratılan sorulardan. Peki İbrahim Gökçek kimdir, neden ölüm orucuna girdi? Detaylar haberimizde...

İbrahim Gökçek kimdir? İbrahim Gökçek ismi sosyal medyanın gündeminde bir süredir. 324 gündür ölüm orucu tutan İbrahim Gökçek kimdir neden ölüm orucundaydı sorusu vatandaşlar tarafından aratılıyor. İşte yanıtı...

İBRAİM GÖKÇEK KİMDİR?

İbrahim Gökçek, Grup Yorum üyesi bir şarkıcıdır. İbrahim Gökçek, 324 gün aradan sonra ölüm orucuna ara verdiğini açıkladı.

Grup Yorum, konser yasakları ve baskılara karşı ölüm orucu eylemine başlayan ve eylemninin 323. gününde olan İbrahim Gökçek'in ölüm orucunu sonlandırdığını açıkladı.

Grup Yorum, yaptığı açıklamada "Direnişimiz siyasi zafere ulaşmıştır. Bütün dünya direnişimizi duydu. Mücadelemiz sürecek" dedi.

Ölüm orucundaki Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek için sosyal ...

İBRAHİM GÖKÇEK NEDEN ÖLÜM ORUCUNDAYDI?

Halkın Hukuk Bürosu dün yaptığı açıklamada, Grup Yorum’un cezaevinde olmayan üyeleriyle birlikte bugün İstanbul Valiliği'ne konser talebiyle başvuruda bulunacaklarını açıklamıştı. Açıklamada, "Valiliğe giderek konser başvurusunda bulunacağız. Konser başvurularının derhal kabul edilmesini istiyoruz. Bugün ziyaretimizde gördüğümüz üzere durumu giderek ağırlaşmakta ve hayati riski artmaktadır. Yetkilileri, İçişleri Bakanlığı başta olmak üzere Cumhurbaşkanlığı ve Valiliği göreve davet ediyoruz. Konser başvuruları kabul edilsin, İbrahim yaşasın" denilmişti.

İbrahim Gökçek kimdir? İbrahim Gökçek neden ölüm orucundaydı? 324 günlük ölüm orucunu bitirdi! ile ilgili etiketler HDP ibrahim gökçek kimdir ibrahim gökçek neden ölüm orucu ölüm orucu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.