İbrahim Erkal'ın vasiyetinde Demet Akalın detayı! 5 yıl sonra ortaya çıktı...

Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil'in sunumuyla Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Demet Akalın, 11 Mayıs 2017'de hayatını kaybeden sanatçı İbrahim Erkal'ın vasiyetinde adının geçtiğini açıkladı. Akalın, Erkal'ın kendisine "Bunu Demet okusun" diyerek şarkı bıraktığını ancak kendisinin bu şarkıyı okuyamadığını gözyaşları içinde söyledi.

Evinin otoparkında düşerek beyin kanaması geçiren ve 29 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra 11 Mayıs 2017'de hayatını kaybeden ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın vasiyetindeki bir detay 5 yıl sonra ortaya çıktı. Demet Akalın, 50 yaşında hayata veda eden İbrahim Erkal'ın vasiyetinde kendi adının da geçtiğini söyledi.

İbrahim Erkal'ın vasiyetinde Demet Akalın detayı! 5 yıl sonra ortaya çıktı...

Akalın, İbrahim Erkal albümünde yer alacağıyla ilgili açıklamasında, "İbrahim Erkal'ın vasiyeti var. Bana ilk olarak basındaki arkadaşlar söyledi, karısı söylemiş. Şarkıya varıncaya kadar yazmış 'Bunu okumasını istiyorum' diye. 'Ben altından kalkamam' dedim, o kadar seviyorum" ifadelerini kullandı.

İbrahim Erkal'ın vasiyetinde Demet Akalın detayı! 5 yıl sonra ortaya çıktı...

Şarkının ismini hatırlamakta güçlük çeken Demet Akalın, açıklamasının devamında gözyaşlarını tutamadı. Akalın'ın duygusal anları canlı yayında kameralara yansıdı.

 

 

 

İbrahim Erkal'ın vasiyetinde Demet Akalın detayı! 5 yıl sonra ortaya çıktı... ile ilgili etiketler Demet Akalın Söylemezsem Olmaz ibrahim erkal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.