İbrahim Erkal aramızdan ayrılalı 5 yıl oldu... Filiz Erkal eşinin ölüm yıldönümünde yaptığı paylaşımla duygulandırdı

Filiz Erkal, 11 Mayıs 2017'de beyin kanaması geçirerek hayatını kaybeden sanatçı eşi İbrahim Erkal'ı vefatının 5. yıldönümünde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla andı. Filiz Erkal'ın paylaşıma düştüğü not görenleri duygulandırdı. İbrahim Erkal'a olan özlemini dile getiren Filiz Erkal, eşini vefatının 5. yıldönümünde bu sözlerle andı...

5 yıl önce 50 yaşındayken vefat eden Erzurumlu ünlü şarkıcı İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Erkal, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Eşinin 5. ölüm yıl dönümünde İbrahim Erkal'ın eski bir fotoğraf karesini paylaşan Filiz Erkal, paylaşımının altına ''Sensiz geçen anlamsız beş yıl... Sadece özlem mekanın cennet olsun nurlarda uyu canım sevgilim❤️😢🤲'' notunu düştü.

ÜNLÜ İSİMLERDEN YORUM YAĞDI

Filiz Erkal'ın paylaşımına aralarında Emine Ün, Latif Doğan, Ceylan, Ferman Toprak gibi ünlü isimlerin de bulunduğu çok sayıda takipçisinden mesaj ve yorum yağdı. Latif Doğan, Filiz Erkal'ın paylaşımında ''Mekanı cennet ruhu şad olsun saygıyla anıyorum sizlerede sabırlar diliyorum'' notunu düşerken, şarkıcı Ceylan ise ''Rabbim mekanını cennet eylesin kardeşimin'' ifadelerini kullandı.

İşte Filiz Erkal'ın o paylaşımı...

İbrahim Erkal aramızdan ayrılalı 5 yıl oldu... Filiz Erkal eşinin 5. ölüm yıldönümünde duygulandırdı

Sanatçı İbrahim Erkal, 12 Nisan 2017'de son albümü "Ömrüm"ün çıkmasından yaklaşık iki ay sonra evinin otoparkında tansiyonunun düşmesi sonucu dengesini kaybedip kafasını yere vurarak beyin kanaması geçirdi. Yoğun bakımda 29 gün tedavi gören İbrahim Erkal, 11 Mayıs 2017'de hayatını kaybetti ve cenazesi, Marmara İlahiyat Camisi'nde kılınan namazın ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.

 

İbrahim Erkal aramızdan ayrılalı 5 yıl oldu... Filiz Erkal eşinin ölüm yıldönümünde yaptığı paylaşımla duygulandırdı ile ilgili etiketler Sosyal Medya ibrahim erkal Filiz Erkal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.