İbrahim Eren olayının perde arkası...

İlk olarak NTV'nin duyurduğu, TRT Genel Müdürü İbrahim Eren’in Doha Büyükelçiliğine atandığı iddiası büyük yankı uyandırdı.

İddia kısa süre sonra hem Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, hem de bizzat TRT Genel Müdürü İbrahim Eren tarafından yalanlandı.

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren de Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bazı basın yayın organlarında hakkımda çıkan haberler doğru değildir. Haber yapılmadan evvel daha dikkatli olunmasını, kaynağından teyit edilmesini beklerdim. TRT ailesi olarak çalışmalarımızı aynı gayret ve heyecanla sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

İbrahim Eren olayının perde arkası...

İBRAHİM EREN'İ KİMLER NEDEN HEDEF ALIYOR?

Ancak bu asılsız haberin neden ortaya atıldığı ve ciddi bir medya kuruluşu tarafından "son dakika" gelişmesi olarak servis edildiği merak konusu oldu.

SuperHaber bu konuda önemli kaynaklardan bazı ilginç bilgilere ulaştı. Bilindiği gibi İbrahim Eren ve ekibine medya tabiri ile uzun bir süredir ”operasyon çekilmek" isteniyor.

Eren'in uzunca bir süredir FETÖ ve medya içerisinde kendisine husumet duyan bir grubun hedefinde olduğu biliniyordu.

İbrahim Eren'i sık sık, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın arkadaşı olduğu gerekçesiyle hedef tahtasına oturtan bu çevreler, sosyal medyada TRT Genel Müdürü'ne karşı karalama kampanyaları düzenliyordu. İşin ilginç yanı bu operasyonların içinde, Ak Parti içerisinden, medyasından kişiler ve sosyal medyada "iktidar yanlısı" görünen çevreler de vardı.

TRT'de göreve başladığı günden bu yana yaptığı büyük atılımlara karşın sürekli çirkin ve asılsız ithamlarla suçlanan Eren, TRT World'ün dünya devleriyle rekabet edecek seviyeye ulaştırılmasından, TRT dizilerinin uluslararası başarılarına kadar önemli görevler icra etti.

Özellikle Diriliş Ertuğrul, Kut-ul Amare ve Payitaht Abdülhamid gibi milli dizi projelerinin halkta büyük karşılık bulması ve izlenme payları, bu dizilere dünyada geniş bir pazar yaratılmasına da ön ayak oldu.

Bugün medyaya servis edilen söz konusu haber de, İbrahim Eren'in başarılı projelerine gölge düşürmek isteyen çevrelerin operasyonel hamlelerinin son ayağı oldu. / SuperHaber

 

 

İbrahim Eren olayının perde arkası... ile ilgili etiketler TRT SuperHaber Mevlüt Çavuşoğlu dizi İbrahim Eren TRT World
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.