İbrahim Eren kimdir? TRT Genel Müdürü iddialara cevap verdi!

İbrahim Eren kimdir? Dışişleri Bakanı Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun bazı isimlere yeni görevlerini bildirdiği iddia edildi. İddialar arasında ise TRT Genel Müdürü İbrahim Eren'in de Doha'ya atandığı öne sürüldü. Eren'den açıklama geldi. Peki İbrahim Eren kimdir? Detaylar haberimizde...

İbrahim Eren kimdir? TRT Genel Müdürü İbrahim Eren , kendi ile ilgili gündeme gelen iddiaya sosyal medya hesabından cevap verdi. Eren,"Bazı basın yayın organlarında hakkımda çıkan haberler doğru değildir." dedi. Peki İbrahim Eren kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun bazı isimleri arayarak yeni görev yerlerini bildirdiği iddia edildi.

O isimlerin arasında TRT Genel Müdürü İbrahim Eren'in olduğu ve Doha'ya atandığı öne sürüldü.

ÇAVUŞOĞLU YALANLADI

Ancak Bakan Çavuşoğlu, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

İBRAHİM EREN'DEN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili İbrahim Eren'den de açıklama geldi. İddiaları yalanlayan Eren, "Haber yapılmadan evvel daha dikkatli olunmasını, kaynağından teyit edilmesini beklerdim." ifadelerini kullandı.

Eren'in açıklaması şu şekilde:

"Bazı basın yayın organlarında hakkımda çıkan haberler doğru değildir. Haber yapılmadan evvel daha dikkatli olunmasını, kaynağından teyit edilmesini beklerdim. TRT ailesi olarak çalışmalarımızı aynı gayret ve heyecanla sürdürüyoruz."

İbrahim Eren kimdir? TRT Genel Müdürü iddialara cevap verdi!

 İBRAHİM EREN KİMDİR?

Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olan İbrahim Eren, teknoloji ve medya alanında farklı şirket ve kurumlarda üst düzey görevlerde bulundu. Londra’da bulunan University of Westminster’dan medya yöneticiliği alanında yüksek lisans derecesine sahip olan Eren, Türkiye’nin önde gelen kanallarından ATV ‘ de 3 yıl boyunca genel müdür yardımcılığı yaptı. 2013 yılından beri Türkiye Radyo -Televizyon (TRT) kurumunda genel müdür yardımcılığı görevini yürütüyordu.

TRT'de, TRT 1 ve TRT World’ ün de içinde olduğu 11 kanaldan sorumlu olan İbrahim Eren, Türk Telekom AŞ.'de yönetim kurulu üyeliğinin yanı sıra TİAK yönetim kurulu başkanlığı ve International Emmy direktörlüğü görevlerini yürüten İbrahim Eren evli ve 3 çocuk babasıdır.

İbrahim Eren kimdir? TRT Genel Müdürü iddialara cevap verdi! ile ilgili etiketler TRT Mevlüt Çavuşoğlu İbrahim Eren
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.