İbrahim Eren Doha Büyükelçisi oldu iddiası!

Dışişleri Bakanı Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, TRT Genel Müdürü İbrahim Eren'in Doha'ya büyükelçi olarak atandığı iddiasını yalanladı. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Eren de  "Bazı basın yayın organlarında hakkımda çıkan haberler doğru değildir. Haber yapılmadan evvel daha dikkatli olunmasını, kaynağından teyit edilmesini beklerdim. " dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun bazı isimleri arayarak yeni görev yerlerini bildirdiği iddia edildi. 

O isimlerin arasında TRT Genel Müdürü İbrahim Eren'in olduğu ve Doha'ya atandığı öne sürüldü.

ÇAVUŞOĞLU YALANLADI

Ancak Bakan Çavuşoğlu, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

 İBRAHİM EREN'DEN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili İbrahim Eren'den de açıklama geldi. İddiaları yalanlayan Eren, "Haber yapılmadan evvel daha dikkatli olunmasını, kaynağından teyit edilmesini beklerdim." ifadelerini kullandı.

Eren'in açıklaması şu şekilde:

 "Bazı basın yayın organlarında hakkımda çıkan haberler doğru değildir. Haber yapılmadan evvel daha dikkatli olunmasını, kaynağından teyit edilmesini beklerdim. TRT ailesi olarak çalışmalarımızı aynı gayret ve heyecanla sürdürüyoruz."

İbrahim Eren Doha Büyükelçisi oldu iddiası!

İbrahim Eren Doha Büyükelçisi oldu iddiası! ile ilgili etiketler Ankara Dışişleri Bakanlığı TRT Mevlüt Çavuşoğlu İbrahim Eren
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.