İbrahim Çelikkol ile Mihre Mutlu tek celsede boşandı

2017 yılında Knidos Deveboynu Feneri'nde nikah masasına oturan, Aralık 2019'da oğulları Ali'yi kucaklarına alan ve bir süredir evliliklerinde sorunlar olduğu konuşulan oyuncu İbrahim Çelikkol ile mimar Mihre Mutlu sessiz sedasız boşandı.

Bir süredir ayrılık haberleriyle gündeme gelen ve sadece oğulları Ali için bir arada oldukları konuşulan İbrahim Çelikkol ile Mihre Mutlu hakkındaki iddialar doğru çıktı. Çiftin 5 yıllık evliği bugün görülen dava ile tek celsede bitti.

İbrahim Çelikkol geçtiğimiz Mart ayında eşiyle boşanacakları yönünde çıkan iddialar karşısında şunları söylemişti: "Evet maalesef yazılıyor bunlar, çocuğun yanında bunları konuşmayalım. Öyle ev ayırma falan yok, olur mu öyle bir şey."


12 Haziran’dan beri ayrı olan ve alyansları çıkaran ünlü çift, yakın arkadaşlarına boşanacaklarını doğrulamıştı. Ayrılık itirafı ise Mihre Çelikkol’dan gelmişti. Posta'ya konuşan 33 yaşındaki Mihre Mutlu, şu ifadeleri kullanmıştı: ''Evet, böyle bir aşamadayız. Ama henüz resmiyete dökülmüş bir durum yok.''

İbrahim Çelikkol ile Mihre Mutlu tek celsede boşandı

 

 

İbrahim Çelikkol ile Mihre Mutlu tek celsede boşandı ile ilgili etiketler İbrahim Çelikkol boşanma mihre mutlu boşanma davası
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.