İbrahim Büyükak'tan Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya açıklaması!

Oyuncu İbrahim Büyükak, önceki akşam bir alışveriş merkezi çıkışında objektiflere yansıdı. Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya aşkı hakkında açıklamalarda bulunan Büyükak, "Cem ağabey büyük üstadımız. Ben bir şey diyemem. Allah mutlu ve mesut etsin" ifadelerini kullandı

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; oyuncu İbrahim Büyükak, önceki akşam meslektaşı İbrahim Selim'in tek kişilik şov programına katıldı.

Program çıkışı görüntülenen Büyükak, duvarda asılı reklam panosundaki erkek mankene takıldı.

"BEN DAHA YAKIŞIKLIYIM"

Ünlü oyuncu, "Arkadaşlar çekin bizi. Ben bu arkadaştan ben daha yakışıklıyım" dedi.

Geçtiğimiz günlerde aynı programa katılan Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya'yı beğendiğini itiraf ettikten sonra ünlü oyuncu ile aşk yaşamaya başlamıştı.

İbrahim Büyükak'tan Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya açıklaması - Magazin haberleri

"ALLAH MUTLU ETSİN"

İbrahim Büyükak, konuyla ilgili, "Cem ağabey büyük üstadımız. Ben bir şey diyemem. Allah mutlu ve mesut etsin" ifadelerini kullandı.

 

 

İbrahim Büyükak'tan Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya açıklaması! ile ilgili etiketler Cem Yılmaz İbrahim Büyükak seranay sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.