İbrahim Büyükak evlendi! Eşi Nurdan Beşen kimdir?

İbrahim Büyükak çocukluk aşkı psikolog Nurdan Beşen ile dün akşam dünya evine girdi. Birçok projede yer alan Büyükak'ın düğünü vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Aynı zamanda Oyuncu Büyükak'ın aşkı psikolog Nurdan Beşen'in kim olduğu merak ediliyor. Peki İbrahim Büyükak eşi Nurdan Beşen kimdir? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Düğün törenleri Beykoz Kundura Fabrikası'nda gerçekleştirilen İbrahim Büyükak 2 yıl önce nişanlandığı çocukluk aşkı Nurdan Beşen'le evlendi. Düğünde yaşananlar ve ünlü oyuncunun eşinin kim olduğu merak ediliyor. Düğüne pek çok ünlü isim katıldı. Peki İbrahim Büyükak eşi Nurdan Beşen kimdir? Kaç yaşında? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

İbrahim Büyükak evlendi! Eşi Nurdan Beşen kimdir?

İbrahim Büyükak, çocukluk aşkı psikolog Nurdan Beşen ile dün gece evlendi.

İbrahim Büyükak evlendi! Eşi Nurdan Beşen kimdir? - Resim : 2

Geceye Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı, Murat Boz, Murat Dalkılıç, Yağmur Tanrısevsin, Berkay, Tuba Büyüküstün gibi çok sayıda ünlü davetli katıldı.

İbrahim Büyükak evlendi! Eşi Nurdan Beşen kimdir? - Resim : 3

 

NURDAN BEŞEN KİMDİR?

Nurdan Beşen 1983, Bursa doğumludur. İlköğretim ve Lise Eğitimini Bursa'da tamamladı. 2008 yılında Haliç Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldu ve aynı yıl Haliç Üniversitesi Genel Psikoloji Yüksek Lisansına Kabul edildi ve 2011 yılında mezun oldu.

Nurdan Beşen psikoloji alanında ihtisasyapan ve yüksek lisansını da bu alanda yaptıktan sonra çocuk, ergen ve yetişkin terapisi üzerine eğitimler almıştır.

Çocuk, Ergen ve Yetişkin terapisi üzerine eğitimler almıştır. Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi, EMDR ve travma eğitimi, Stratejik Aile Terapisi Eğitimi, Oyun Terapisi Eğitimi, Londra'da bulunan Anna Freud Centre'dan aldığı Multi-Family Therapy eğitimleri bulunmaktadır.

Çocuklarda Peabody Resim Kelime Testi, Bender Gestalt Görsel Motor Algı Testi, Cümle Tamamlama Testi (Beier), Duygu Durumu Ölçekleri ve WÇZÖ-IV Çocuklar için Zeka Testi eğitimlerini tamamlayarak uygulama ve yorumlama yetkinliğini kazanmıştır. Projektif Testler Derneğinde Rorschach, TAT, CAT ve Peri Masalları eğitimleri devam etmektedir.

2008-2015 yılllarında Sarıyer Aile Danışmanlık ve Eğitmi Merkezinde çocuk ve ergenlerle bireysel terapi çalışmaları, danışmanlık, seminer çalışmaları yapmıştır.

Şu anda çalışmalarını çocuk ve ergenlerle sürdürmektedir.

Türk Psikologlar Derneği üyesidir.


İBRAHİM BÜYÜKAK

İbrahim Büyükak, (20 Ağustos 1983, İstanbul), Uludağ Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun oldu. BKM Mutfak ekibine katılan son üyelerden biridir. 2013'te 3+1 programıyla Mayıs ayında Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç ile bir gece şovuna başladılar. Acun Ilıcalı'nın programı satın alması üzerine program 5 Ekim 2013 tarihinden itibaren 3 Adam adıyla devam etmektedir. Ayrıca Tv8'de yayınlanan Bana Baba Dedi dizisinde Cüneyt karakterini canlandırmıştır.


FİLMOGRAFİ

Çok Güzel Hareketler Bunlar (2008)
Neşeli Hayat (2009)
Çok Filim Hareket Bunlar (2011)
3 Adam (2013)
Bana Baba Dedi (2015) (Cüneyt)
Küçük Esnaf (2016) (Berhudar)
Yol Arkadaşım (2017) (Şeref)

3 ADAM

3 Adam, küçüklüklerinden beri çok yakın 3 arkadaş olan Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç tarafından sunulan talk show programı.

3 sunucu ve 1 konuk olarak uyguladığı formattan aldığı 3+1 adıyla Star Tv'de 18 Mayıs 2013'te yayına başlamış, Acun Medya'nın satın alması ile 5 Ekim 2013 tarihi ile program ile birlikte adı 3 Adam olarak değişmiştir. Program 2014 Eylül itibarı ile TV8 kanalında yayın hayatına devam etmektedir. Ayrıca program 1 kez de survivor özel bölüm yapmıştır. Ev tadında 3 Adam adlı talk show programı yayınında vtr ve skeçler de yapmaktadır.Bazı skeçler O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz, Survivor gibi TV8 yarışmalarına da konuk olunarak çekilmektedir. Yetenek Sizsiniz Türkiye birincilerinden illüzyonist Kıvanç ve Burak her bölüm şaşırtıcı illüzyon gösterileriyle programda yer almaktadır. Bir süredir program çarşamba geceleri TV8 ekranlarında yayınlanıyorken, birçok seyircinin isteğiyle artık cumartesi geceleri yayınına devam edecektir.Programın 3.sezonunun son 10 bölümü bant olarak yayınlanmıştır. 3 Adam isimli talk show programı 4. sezon 21 Ekim 2016 tarihinde yayınlanan 1. bölümüyle başladı.

 

 

 

İbrahim Büyükak evlendi! Eşi Nurdan Beşen kimdir? ile ilgili etiketler İbrahim Büyükak Düğün eşi nurdan beşen kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.