İbra edilmedi ne demek? Sonuçları nelerdir?

İbra edilmedi ne demek? Galatasaray Yönetim Kurulu son dönemde sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Başkan Mustafa Cengiz'in yönetiminin ibra edilmemesi büyük bir şok etkisi yarattı. Bu gelişmenin ardından internette ibra edilmedi ne demek, ibra edilmemenin sonuçları nelerdir gibi sorulara yanıt aranıyor. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve kurmayları konu hakkında çalışmalarını sürdürüyor. Peki şimdi ne olacak? 'İbra edilmedi' ne demek? Sonuçları nelerdir? Detaylar haberimizde...

İbra edilmedi ne demek? Geçtiğimiz gün Galatasaray Yönetim Kurulu'nun ibra edilmemesi ülkenin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu gelişmenin ardından internette ibra edilmedi ne demek, sonuçları nelerdir, Galatasaray ibra edilmedi ne anlama geliyor gibi sorulara yanıt aranıyor. Mustafa Cengiz ve kurmaylarının konu hakkında çalışmaları sürüyor ve yeniden seçime gitmenin hazırlıkları yapılıyor. Peki ibra edilmedi ne demek? Sonuçları nelerdir? Galatasaray ibra edilmedi ne anlama geliyor? İşte ayrıntılar...

İbra edilmedi ne demek? Sonuçları nelerdir?

İBRA EDİLMEDİ NE DEMEK?

İbra etmek, TDK'ya göre Arapça'dan Türkçe'ye giriş yapmıştır. Anlam olarak 'Aklama', 'Temize Çıkarma' sonuçları ortaya çıkan ibra etme kelimesi, beraat kelimesiyle de yakın anlam içermektedir. İbraname kelimesi de bu sözcükten türemiş ve 'Aklama Belgesi' anlamı taşımıştır.

İBRA EDİLMEMENİN SONUÇLARI NELERDİR?

İbra edilmeme ile sonuçlanan Galatasaray yönetimi bir ay içinde seçime gitme kararı almak mecburiyetindedir.

Galatasaray Tüzüğü'ne göre yönetim, 23 Nisan 2019'a kadar seçim kararı almak ve 23 Mayıs 2019'a kadar da seçim yapmak zorunda. Tüzüğe göre Mustafa Cengiz, seçimde aday olamayacak.

İbra edilmedi ne demek? Sonuçları nelerdir? ile ilgili etiketler Galatasaray Mustafa Cengiz
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.