İbo Show'un konuğu Ümit Sayın kimdir? Kaç yaşında? Evli mi?

İbo Show'un 13 Şubat konukları arasında yer alan Ümit Sayın bir dönem Ajda Pekkan ve Sezen Aksu'ya vokalistlik yapmıştır. Daha sonra kendi albümünü çıkaran ve Hicran, Gül Beyaz Gül şarkılarıyla gönüllerde taht kuran Ümit Sayın 90'lı yılların en popüler isimlerinden biriydi. Peki, Ümit Sayın kaç yaşında? Evli mi?

Ümit Sayın bu akşam İbo Show'un konuğu oluyor. 13 Şubat Cumartesi akşamı STAR TV'de yayınlanan İbo Show'da konuk olarak yerini alan Ümit Sayın kimdir? Kaç yaşında?

Sezen Aksu'nun bir konseri dolayısıyla sahneye ilk adımını atan ve daha sonra ünlü isimlere vokalistlik yapan Ümit Sayın 26 Nisan 1970 doğumlu.

ÜMİT SAYIN KİMDİR?

Ümit Sayın, 8 Eylül 1990 tarihinde Sezen Aksu'nun İzmir'de verdiği bir konserde sahne alarak Sezen Aksu ile beraber şarkı söylemesi sonrası sesinden etkilenen Sezen Aksu, onu vokalisti yaptı. Şarkıcı 1992 yılında Harun Kolçak'a, 1993 yılında Ajda Pekkan'a, 1994-1995 yılları arasında Tarkan'a ve günümüze dek birçok sanatçıya vokalistlik yaptı.

Ümit Sayın kimdir, kaç yaşında? Ümit Sayın hakkında bilinmeyenler...

MFÖ grubu üyesi Özkan Uğur'un teşvikiyle 1991 yılından itibaren beste ve söz yazmaya başlayan Sayın; Harun Kolçak, Deniz Arcak, Emel Müftüoğlu, Erdal Çelik, Seden Gürel, Leman Sam, Hakan Peker, Burak Kut, İzel, Yeşim Salkım, Pınar Aylin, Suavi, Bendeniz, Tarkan, Zeynep Dizdar gibi şarkıcılara şarkılarını verdi. Ozan Çolakoğlu ile müzikal birlikteliği sayesinde kariyerine başarılı şekilde devam etti.

İbo Show'un konuğu Ümit Sayın kimdir? Kaç yaşında? Evli mi? ile ilgili etiketler Star TV ümit sayın kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.