İbo Show'un konuğu Resul Dindar kimdir? Kız çocuğu olan Resul Dindar kiminle evli?

İbo Show'un bu akşamki konuğu olan Resul Dindar kimdir sorusu gündem oldu. 1 kız çocuğu sahibi olan ünlü sanatçı Resul Dindar kiminler evli?

Resul Dindar kimdir sorusunun yanıtı haberimizde. İbo Show'un bu akşamki konukları arasında yer alan Resul Dindar, 1 kız çocuğu sahibi. Popüler şarkıları ile üne kavuşan Dindar, kiminle evli?

RESUL DİNDAR KİMDİR?

Resul Dindar, 24 Ocak 1982 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. 2008 yılı Temmuz ayında arkadaşlarıyla birlikte Karmate (değirmen) grubunu kurdu ve grubun solistliğini yaptı.

Resul Dindar kimdir, nereli ve kaç yaşında? Resul Dindar hayatı hakkında

Karmate, Nani ve Nayino adlı iki albüm çıkardı. Resul Dindar gruptan 2012 yılında ayrılarak müziğe tek başına devam etme kararı aldı ve 1 Nisan 2013 tarihinde Divane adlı ilk solo albümünü yayınladı. Resul Dindar'ın seslendirdiği eserler Türkçenin yanı sıra, Doğu Karadeniz Bölgesi'nde konuşulan Lazca, Megrelce, Gürcüce ve Hemşince gibi dilleri de kapsamaktadır.

Derya Batum Dindar ile evli olan Resul Dindar'ın 2019 yılında dünyaya gelen 1 kızı var.

İbo Show'un konuğu Resul Dindar kimdir? Kız çocuğu olan Resul Dindar kiminle evli? ile ilgili etiketler Star TV resul dindar kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.