İbo Show'un bu haftaki konukları kimler? 27 Şubat İbo Show yeni bölümde kimler var?

İbo Show'un bu haftaki konukları kimler? 27 Şubat Cumartesi İbo Show bu hafta konukları kimler sorusu, her Cumartesi STAR TV'de yayınlanan programın takipçileri tarafından merak ediliyor. Müzik ve eğlencenin bir arada olduğu İbo Show yeni bölüm konukları arasında Safiye Soyman ve Faik Öztürk de yer alıyor.

Yıllar sonra STAR TV ekranlarında dönen ve yeni imajıyla da dikkat çeken İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show yeni bölüm konukları bu hafta kimler oldu? Ekranların en eğlenceli programlarından olan İbo Show yeni konuklarıyla Cumartesi günü STAR TV'de yayınlanacak.

İbo Show bu hafta yeni bölüm konukları kimler?

Müzik, eğlence ve kahkahanın bir arada olduğu İbo Show'un bu haftaki konukları; Safiye Soyman, Faik Öztürk, Davut Güloğlu ve Sevcan Orhan ve Mümin Sarıkaya olacak.

Yeni bölüm fotoğraflarıyla birlikte geçtiğimiz hafta boyunca yeni imajıyla magazin gündeminden düşmeyen İbrahim Tatlıses'in son hali de ortaya çıktı.

İbo Show'un bu haftaki konukları kimler? 27 Şubat İbo Show yeni bölümde kimler var?

Saçları biraz daha koyuya boyanan, alnının üstündeki açıklık komple kapatılan 'İmparator', sosyal medyada saçıyla ilgili tepkilerin ardından eski imajına döndü.

İbo Show'un bu haftaki konukları kimler? 27 Şubat İbo Show yeni bölümde kimler var? - Resim : 2

TATLISES'TEN 'İMAJ' AÇIKLAMASI!

Instagram hesabından açıklama yapan şarkıcı, "Ne botoks, ne saç ektirme. Hepsi uydurma. Ben şimdiye kadar neysem yine oyum. Merak etmeyin; İbo sizin İbo'nuz, değişmez. Saçınmın renginin koyu görünmesi boyanın fazla saçımda kalması sonucudur" ifadelerini kullanmıştı.

İbo Show'un bu haftaki konukları kimler? 27 Şubat İbo Show yeni bölümde kimler var? - Resim : 3

İbo Show'un bu haftaki konukları kimler? 27 Şubat İbo Show yeni bölümde kimler var? ile ilgili etiketler Star TV ibo show 27 şubat İbo Show konukları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.