İbo Show'un bu haftaki konukları belli oldu: İsmail YK, Tuğçe Kandemir, Bilal Sonses, Aydın Kurtoğlu ve İntizar

‘İbo Show’un 13 Nisan Çarşamba günü ekrana gelecek olan yeni bölümünün konukları belli oldu. ‘İbo Show’’un bu haftaki konukları arasında; İsmail YK, Tuğçe Kandemir, Bilal Sonses, Aydın Kurtoğlu ve İntizar yer alıyor.

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği, her hafta birbirinden farklı isimlerin yer aldığı ‘İbo Show’da bu hafta İsmail YK, Tuğçe Kandemir, Bilal Sonses, Aydın Kurtoğlu ve İntizar unutulmaz bir geceye imza atacak. İbo Show bu hafta hem müzik ziyafeti sunacak hem keyif dolu anlar yaşatacak.

İbo Show'un bu haftaki konukları belli oldu: İsmail YK, Tuğçe Kandemir, Bilal Sonses, Aydın Kurtoğlu ve İntizar

İSMAİL YK ŞOVUYLA OLAY YARATACAK

Yıllardır şarkı ve klipleriyle çok sevilen İsmail YK, İbo Show’a yine damga vurmaya geliyor. İsmail YK yeni şarkısını ilk kez İbo Show’da söyleyecek. Dansları ve enerjisiyle herkesi kendine hayran bırakacak olan İsmail YK’nın İbrahim Tatlıses’e ve konuklarına hazırladığı sürpriz de çok konuşulacak.

İbo Show'un bu haftaki konukları belli oldu: İsmail YK, Tuğçe Kandemir, Bilal Sonses, Aydın Kurtoğlu ve İntizar - Resim : 2

TUĞÇE KANDEMİR VE BİLAL SONSES’İN İSMAİL YK İTİRAFI

Son dönemlerde yaptıkları şarkılar tıklanma rekoru kıran genç müzisyenler Tuğçe Kandemir ve Bilal Sonses, İsmail YK ile aynı programda İbrahim Tatlıses’in konuğu oluyor. Tuğçe Kandemir ve Bilal Sonses’in İsmail YK ile ilgili itirafı çok şaşırtacak. Aynı zamanda Tuğçe Kandemir nasıl ünlü olduğunu İbo Show’da anlatacak. Yaptığı söz ve bestelerle dinlenme rekorları kıran genç şarkıcı Bilal Sonses, şarkılarını nasıl yazdığını İbo Show’da anlatacak.

İbo Show'un bu haftaki konukları belli oldu: İsmail YK, Tuğçe Kandemir, Bilal Sonses, Aydın Kurtoğlu ve İntizar - Resim : 3

AYDIN KURTOĞLU’NDAN SAMİMİ AÇIKLAMALAR

Cengiz Kurtoğlu’nun müzisyen oğlu Aydın Kurtoğlu da İbo Show’un bu haftaki konukları arasında yer alıyor. Aydın Kurtoğlu hem canlı şarkılar söyleyecek hem de samimi açıklamalar yapacak.

İbo Show'un bu haftaki konukları belli oldu: İsmail YK, Tuğçe Kandemir, Bilal Sonses, Aydın Kurtoğlu ve İntizar - Resim : 4

İBRAHİM TATLISES’İN BİLİNMEYEN KEŞFEDİLME HİKAYESİ

İbrahim Tatlıses bilinmeyen keşfedilme hikayesini de İbo Show’da anlatacak. Keyifli sohbetlerin ve eğlencenin zirve yapacağı programda Tatlıses’in açıklamaları damga vuracak.

İbo Show'un bu haftaki konukları belli oldu: İsmail YK, Tuğçe Kandemir, Bilal Sonses, Aydın Kurtoğlu ve İntizar - Resim : 5

İNTİZAR SÖYLÜYOR İBRAHİM TATLISES AĞLIYOR

İntizar, güzel sesi ve güçlü yorumuyla dinleyenlere müzik ziyafet yaşatacak. İntizar’ın söylediği şarkı karşısında İbrahim Tatlıses’in duygu dolu anları çok konuşulacak.

 

İbo Show'un bu haftaki konukları belli oldu: İsmail YK, Tuğçe Kandemir, Bilal Sonses, Aydın Kurtoğlu ve İntizar ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses ibo show ismail yk tuğçe kandemir Bilal Sonses Aydın Kurtoğlu intizar
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.