İbo Show'un 9. bölüm konukları çok konuşulacak...

İbrahim Tatlıses'in her hafta birbirinden ünlü isimleri konuk ettiği İbo Show'un 9. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. İbo Show'un 19 Aralık'ta ekrana gelecek olan yeni bölümde Cem Yılmaz, MFÖ Grubu ve oyuncu Zafer Algöz konuk olacak.

Star'da yayınlanmaya başlayan İbo Show 9 Ocak Cumartesi akşamı yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. 9 yıllık aradan sonra yeniden ekrana gelmeye başlayan İbo Show bu haftaki konuklarıyla çok konuşulacak.

İbo Show'un 9. bölüm konukları çok konuşulacak...

BU HAFTA BOL BOL KAHKAHA ATILACAK

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya'nın üstlendiği; her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı İbo Show'da, bu hafta kahkaha tufanı yaşanacak.

TÜM KONUKLAR AYNI ŞARKIDA BULUŞTU

Kahkaha ve eğlencenin eksik olmayacağı gecede, keyifli dakikalar seyircileri bekliyor. Program konukları arasında yer alan; Cem Yılmaz, Mazhar Alanson, Fuat Güner, Özkan Uğur ve Zafer Algöz unutulmaz bir geceye imza atacak. MFÖ ve Cem Yılmaz, İbrahim Tatlıses'le birlikte söylediği şarkılarla seyircilere eğlenceli anlar yaşatacak.

 

İbo Show'un 9. bölüm konukları çok konuşulacak... ile ilgili etiketler Cem Yılmaz MFÖ ibo show Zafer Algöz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.