İbo Show'un 36. bölüm konukları belli oldu: Ceylan, Mahmut Tuncer, Latif Doğan, Uğur Karakuş, Yağız

Türkücü İbrahim Tatlıses'in sunumuyla Pazar akşamları Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan ‘İbo Show’ programı yeni bölümleriyle artık çarşamba günleri ekrana gelecek. ‘İbo Show’’un 36. bölümü 23 Mart 2022 Çarşamba günü izleyiciyle buluşacak. Programın bu haftaki konukları arasında ise Ceylan, Mahmut Tuncer, Latif Doğan, Uğur Karakuş ve Yağız yer alıyor. Mahmut Tuncer'in kendi fotoğraflarını bastırdığı halay mendili detayı ve davul şovları ise programa damga vuracak.

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği ‘İbo Show’da, Ceylan, Mahmut Tuncer, Latif Doğan, Uğur Karakuş ve Yağız, unutulmaz bir geceye imza atacak. Aynı zamanda keyifli sohbetiyle Şafak Sezer’de geceye renk katacak.

İbo Show'un 36. bölüm konukları belli oldu: Ceylan, Mahmut Tuncer, Latif Doğan, Uğur Karakuş, Yağız

MAHMUT TUNCER FOTOĞRAFINI BASTIRDIĞI HALAY MENDİLİ İLE PROGRAMA KATILACAK

"Halayın kitabını yazdım" diyen sevilen sanatçı, kendi fotoğrafını bastırdığı halay mendiliyle programa konuk olarak keyifli anlar yaşatacak. Mahmut Tuncer, söylediği türküler ve davul şovlarıyla unutulmaz bir geceye imza atacak. Mahmut Tuncer ve uzun zamandır dargın olduğu türkücü Yağız, İbo Show'da bir araya gelecek.

İbo Show'un 36. bölüm konukları belli oldu: Ceylan, Mahmut Tuncer, Latif Doğan, Uğur Karakuş, Yağız - Resim : 2

LATİF DOĞAN, İBRAHİM TATLISES’E YAZDIĞI ŞİİRİ İLK KEZ OKUYACAK

Dillerden düşmeyen şarkıları ve sempatik sohbetiyle Latif Doğan’da İbo Show’un konukları arasında yer alacak. Latif Doğan, yıllar önce İbrahim Tatlıses için yazdığı şiirini ilk kez İbo Show'da okuyarak duygu dolu anlar yaşatacak.

İbo Show'un 36. bölüm konukları belli oldu: Ceylan, Mahmut Tuncer, Latif Doğan, Uğur Karakuş, Yağız - Resim : 3

CEYLAN'DAN BERGEN YORUMU 

Son çıkış şarkısı Bergen'in "Sen Affetsen Ben Affetmem" parçası olan Ceylan, yıllar önce Bergen ile aynı sahneyi paylaşmıştı. Birçok sanatçı tarafından yorumlanan şarkı için "En güzel kim söylüyor" tartışmalarına Ceylan ne diyecek?

İbo Show'un 36. bölüm konukları belli oldu: Ceylan, Mahmut Tuncer, Latif Doğan, Uğur Karakuş, Yağız - Resim : 4

UĞUR KARAKUŞ YENİDEN İBO SHOW'DA

Ceylan'ın "Gönlüme" şarkısına vokal yaptıktan sonra katıldığı İbo Show'da Tatlıses'in dikkatini çeken Uğur Karakuş, onun için şöhretin kapılarını açan programa yıllar sonra yeniden gelecek. Canlı performansıyla kulakların pasını silecek.


İbo Show'un 36. bölüm konukları belli oldu: Ceylan, Mahmut Tuncer, Latif Doğan, Uğur Karakuş, Yağız - Resim : 5

‘İbo Show’, 36. yeni bölümüyle 23 Mart Çarşamba, saat 20.00’de Star TV'de izleyiciyle buluşacak.

İbo Show'un 36. bölüm konukları belli oldu: Ceylan, Mahmut Tuncer, Latif Doğan, Uğur Karakuş, Yağız ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses ibo show ceylan mahmut tuncer Latif Doğan Uğur Karakuş yağız halay mendili
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.