İbo Show Yeni Yılın İlk Bölümünde Necati Şaşmaz'ı Ağırlıyor!

Yıllar sonra ekrana dönen İbrahim Tatlıses'in İbo Show'u 2022 yılında da eğlencenin ve müziğin adresi olacak. İbo Show'un kadrosunda ise artık Oryantal Didem ve Şafak Sezer var. 13 Şubat Pazar günü saat 20:00'da başlayacak İbo Show'un ilk konuğu Necati Şaşmaz oluyor.

İbo Show efsanesi geri dönüyor. Poll Pruduction ve Global Medya yapımclığında gerçekleşen eğlence programının yeni bölümlerinde izleyiciyi de büyük sürprizler bekliyor. Ünlü komedyen Şafak Sezer ve oryantal Didem bundan böyle her hafta İbo Show'da olacak.

Yılın İlk İbo Show'unda Necati Şaşmaz Var!

Yeni sezonu 13 Şubat Pazar akşamı başlayacak İbo Show'un ilk konukları Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, kısa süre önce ölümden dönen Hakan Taşıyan, Aşık Mahzuni Şerif’in torunu Yiğit Mahzuni, şarkıları dinlenme rekorları kıran Melek Mosso yer alıyor.

İbo Show Yeni Yılın İlk Bölümünde Necati Şaşmaz'ı Ağırlıyor!

Hakan Taşıyan İbo Show'la Dönüyor!

Geçtiğimiz günlerde ameliyat olan ve ölümden dönen Hakan Taşıyan canlı performansıyla İbo Show'da olacak.

İbo Show Yeni Yılın İlk Bölümünde Necati Şaşmaz'ı Ağırlıyor! ile ilgili etiketler Necati Şaşmaz ibo show
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.