İbo Show STAR TV son bölüm izle!

İbo Show bu haftaki konukları ile kahkaha dolu anlara sahne oldu. 9 Ocak Cumartesi İbo Show Canlı yayınla STAR TV'de yayınlandı. Cem Yılmaz, Zafer Algöz ve MFÖ grubunun haftanın konukları olduğu İbo Show 9. yeni bölüm tek parça STAR TV ve youtube üzerinden izlenebilecek.

İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra tekrar ekranlara geldiği İbo Show 9 Ocak Cumartesi STAR TV'de canlı yayınla ekrana geldi. Kahkaha dolu anların yaşandığı İbo Show'da bu hafta kimler var sorusu da izleyenlerin merak konusu oldu.

İBO SHOW YENİ BÖLÜM STAR TV CANLI YAYIN İZLE!

9 Ocak 2021 İbo Show konukları kimler?

İbo Show’un bu haftaki konukları arasında Cem Yılmaz, Mazhar Alanson, Fuat Güner, Özkan Uğur ve Zafer Algöz bulunuyor. Programda Cem Yılmaz espriler yaparken, MFÖ ekibi şarkıları ile renk katıyor.

İbo Show STAR TV son bölüm izle!

 

 

 

İbo Show STAR TV son bölüm izle! ile ilgili etiketler Star TV ibo show izle ibo show star canlı yayın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.