İbo Show STAR TV izle! 16 Ocak İbo Show konukları kim?

İbo Show STAR TV canlı izlenmek için yayında. 16 Ocak Cumartesi akşamı STAR TV'de yeni bölümüyle yayınlanan İbo Show yeni bölüm izle bağlantısı tek parça halinde STAR TV'de. İbo Show 10. yeni bölüm tek parça youtube üzerinden de izlenebilecek. Peki, İbo Show bu akşam konukları kimler?

İbo Show STAR TV canlı izle linki merak ediliyor. STAR TV'de Cumartesi akşamları ekrana gelen İbo Show 16 Ocak canlı izle bağlantısı tek parça halinde STAR TV'de. Peki, İbo Shoe yeni haftanın konukları kimler?

İBO SHOW CANLI STAR TV İZLE LİNKİ

16 OCAK CUMARTESİ İBO SHOW'UN KONUKLARI KİM?

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in sunumuyla dokuz yıl aradan sonra tekrar seyircisiyle buluşan İbo Show'un yeni bölümleri her hafta cumartesi akşamları yayınlanıyor.

İbo Show STAR TV izle! 16 Ocak İbo Show konukları kim?

İbo Show’un bu haftaki konukları arasında Haluk Levent, Sabahat Akkiraz, Hüseyin Turan ve Ender Balkır bulunuyor. Hüseyin Turan’ın, ‘Ben zaten bir türkü söylüyorum, 10 sene sonra fark ediliyor.’ demesi stüdyoda kahkahalara sebep oldu. Haluk Levent’in zeybek oynaması dikkatleri çekti.

İbo Show STAR TV izle! 16 Ocak İbo Show konukları kim? ile ilgili etiketler Star TV ibo show canlı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.