İbo Show reyting listesinde kaçıncı oldu?

Türk televizyon tarihinin efsane programlarından İbo Show 9 yıl sonra ekranlara geri döndü. Sağlık problemleri sebebiyle uzun süredir ekranlardan uzak kalan İbrahim Tatlıses İbo Show programı ile dün akşam tekrar izleyicilerin karşısına çıktı. İbo Show 14 Kasım 2020 reyting listesinde ise 2. sırada yer aldı...

Bir döneme damgasını vuran İbo Show yıllar sonra kaldığı yerden yeniden TV'de... Sibel Can, Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Deniz Seki ve Kutsi'yi ağırlayan İbrahim Tatlıses 'Haydi Söyle' şarkısıyla geceye damgasını vurdu. 9 yıl aradan sonra geri dönen İbo Show'da zaman zaman eğlenceli zaman zaman duygusal anlar yaşandı.

İbrahim Tatlıses'in silahlı saldırıya uğradığı 14 Mart 2011 yılında son konukları Deniz Seki ve Kutsi olmuştu.

Dün akşam izleyicisiyle buluşan İbo Show'un ise reyting listesinde kaçıncı sırada olduğu merak ediliyor. İşte sonuçlar...

14 Kasım tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

2.SIRADA YER ALDI

Total'de 1.sırada Show TV’de yayınlanan “Kuzey Yıldızı İlk Aşk”, 2. sırada 9 yıl sonra Star TV’de ekrana geri dönen “İbo Show” programı, 3.sırada “Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu” yer aldı.

İbo Show reyting listesinde kaçıncı oldu?

AB'de ise 1.sırada TV8’de yayınlanan “Masterchef Türkiye”, 2.sırada “Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu”, 3.sırada “İbo Show” yer aldı.

İbo Show reyting listesinde kaçıncı oldu? - Resim : 2

İbo Show reyting listesinde kaçıncı oldu? - Resim : 3

 

 

 

İbo Show reyting listesinde kaçıncı oldu? ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Deniz Seki Sibel Can ibo show
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.