İbo Show nerede çekiliyor? İbo Show stüdyosu nerede?

İbo Shıw nerede çekiliyor? İbo Show stüdyosu nerede? İbo Show vokalistleri kimler sorularının yanıtı haberimizde. 9 yıl sonra tekrar ekrana dönen İbo Show 2. bölümü ile ekrana geldi. İzleyenler, İbo Show vokalistlerinin isimlerini merak ediyor.

İbo Show nerede çekiliyor? İbo Show stüdyosu nerede? İbo Show vokalistleri kimler merak ediliyor. STAR TV ekranlarında yayınlanan İbo Show 2. bölümü ile bu akşam ekrana geldi.

İBO SHOW NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya'nın üstlendiği 'İbo Show' geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle Star TV ekranlarında izleyici karşına çıktı. Sibel Can, Deniz Seki, Aydemir Akbaş, Şafak Sezer ve Kutsi'nin konuk olduğu program sosyal medyada da çok konuşuldu.

İbo Show, Star TV Maslak Stüdyolarında çekiliyor.

21 Kasım Cumartesi akşamı ikinci bölümüyle ekranlara gelecek olan 'İbo Show'da bu hafta, İbrahim Tatlıses'in konukları Hülya Avşar, Demet Akbağ, Olgun Şimşek ve Kubat olacak.

İbo Show nerede çekiliyor? İbo Show stüdyosu nerede? ile ilgili etiketler Star TV ibo show nerede çekiliyor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.