İbo Show ne zaman başlıyor? İbrahim Tatlıses konukları kimler?

İbo Show ne zaman başlıyor? İbrahim Tatlıses'in sunduğu efsane program İbo Show, 9 yıllık bir aranın ardından yeniden ekranlara dönmenin hazırlığını yapıyor. Peki, İbrahim Tatlıses'in konukları kimler olacak? İşte detaylar...

İbo Show ne zaman başlıyor? Ekranlarda efsane programlardan biri olan ve ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in sunuculuğunu yaptığı İbo Show yıllar sonra yeniden aramıza dönmeye hazırlanıyor. Peki, İbo Show ilk konukları kimler olacak?

Ekranların unutulmazları arasında yer alan İbo Show efsanesi, 9 yıllık bir aranın ardından yeniden aramıza dönmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği ve her hafta birbirinden ünlü isimlerin yer alacağı İbo Show, yakında ekranlardaki yerini efsane bir şekilde alıyor.

İBO SHOW NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in sunuculuğunu yaptığı İbo Show programı 31 Ekim Cumartesi günü ilk bölümü ile başlıyor.

İBO SHOW İLK KONUKLARI KİMLER?

İbo Show ilk bölüm konukları arasında Sibel Can, Deniz Seki, Kutsi, Aydemir Akbaş ve Şafak Sezer bulunuyor.

İbo Show ne zaman başlıyor? İbrahim Tatlıses konukları kimler? ile ilgili etiketler ibo show
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.