İbo Show ne kadar kazanıyor 2020? İbrahim Tatlıses İbo Show'dan ne kadar kazanıyor? Konuklar para alıyor mu?

İbo Show ne kadar kazanıyor? İbrahim Tatlıses İbo Show'dan ne kadar kazanıyor sorularının yanıtı, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelen İbo Show'da İbrahim Tatlıses'in ne kadar kazandığı araştırılıyor.

İbrahim Tatlıses'in İbo Show'da ne kadar kazandığı merak edilen konular arasında. Bu akşam Star tv ekranlarında yayınlanan son bölümüyle yine en çok izlenenler arasına giren İbo Show, bu akşam 7. bölümüyle ekrana geldi.

İBO SHOW NE KADAR KAZANIYOR 2020?

Yıllar sonra tekar ekrana çıkma kararı alan usta sanatçı İbrahim Tatlıses, her hafta birbirinden değerli konukları ile STAR TV'de ekrana geliyor.

Hasret sona eriyor! İbo Show ne zaman, hangi kanalda? İbo Show bugün saat  kaçta yayınlanacak? İbo Şov'un 1. İlk bölüm konukları kimler? - Son Dakika  Haberler

26 Aralık Cumartesi akşamı ekrana gelen son bölümde; Saba Tümer, Liner ve Okan Bayülgen'i ağırlayan Tatlıses'in İbo Show'dan ne kadar paza kazandığı sorusu sosyal internette gündem konusu oldu. İmparator lakaplı sanatçı İbrahim Tatlıses'in programdan elde ettiği gelir hakkkında bir açıklama olmadı. Global Medya'nın yapımcılığını üstlendiği İbo Show'da konuklar para alıyor mu?

İBO SHOW KONUKLARI PARA ALIYOR MU?

Her hafta farklı isimlerin buluştuğu İbo Show'a katılan konukların ücret alıp almadığı konusunda gerek programın yapımcısından gerekse kanaldan bir açıklama söz konusu değil.

İbo Show ne kadar kazanıyor 2020? İbrahim Tatlıses İbo Show'dan ne kadar kazanıyor? Konuklar para alıyor mu? ile ilgili etiketler Star TV ibo show
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.