İbo Show konukları kimler? Bu hafta kimler var?

İbo Show konukları kimler, bu hafta kimler konuk olacak merak ediliyor. Her Cumartesi günü Star TV ekranlarında sevenleri ile buluşan İbo Show konukları kimler, bu hafta kimler var haberimizde.

6 Mart Cumartesi günü Star TV akışında yer alan İbo Show’un bu haftaki konukları çok konuşulacak. İbo Show’un sunucusu İbrahim Tatlıses yine şarkıları ile izleyenlere unutulamayacak bir akşam geçirtecek. İbo Show konukları kimler, bu hafta kimler var soruları şimdiden araştırılmaya başlandı.

İbo Show konukları kimler, bu hafta kimler var?

İbo Show konukları kimler, bu hafta kimler var merak edildi. 6 Mart günü Star TV’de yayınlanacak olan İbo Show'un bu haftaki konukları arasında ünlü isimlerden Niran Ünsal, Yavuz Bingöl, Gülay, İsmail Altunsaray ve Serpil Sarı yer almaktadır.

İbo Show konukları kimler? Bu hafta kimler var?

Dokuz yıl aradan sonra Star TV ekranlarında show hayatına geri dönen usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in sunumuyla İbo Show'un yeni bölümü 6 Mart cumartesi akşamı saat 20:00'de ekrana gelecektir.

Eğlenceli dakikaların yaşandığı ve birbirinden güzel müziklerin seslendirildiği İbo Show’u kaçıranlar pişman olacak.

İbo Show konukları kimler? Bu hafta kimler var? ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses ibo show konukları kimler 6 Mart Cumartesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.