İbo Show konukları 20 Şubat! Bu akşam İBO Show konukları kimler?

İbo Show konukları 20 Şubat yeni bölümde kimler olacak sorusu, STAR TV'de bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan eğlence programı İbo Show'u takip edenlerin merakla araştırdığı konu oldu. Her hafta birbirinden ünlü isimlerin şarkı ve sohbetleriyle katıldığı İbo Show konukları bu akşam kimler olacak?

İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra ekrana döndüğü ve izleyenlerine adeta 90'lı yılları hatırlatan program İbo Show 20 şubat 2021 Cumartesi akşamı yeni bölümü ile yayınlanacak. İmpratorun yeni imajıyla izleyenlerin karşısına çıkacağı programda bu hafta konuklar kimler?

İbo Show'un bu haftaki konukları; Nuri Sesigüzel, Uğur Karakuş, Bedia Akartürk, Kahtalı Mıçe ve Latif Doğan olacak.

İBO SHOW BU HAFTAKİ KONUKLAR KİMLER?

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in sunumuyla dokuz yıl aradan sonra tekrar seyircisiyle buluşan İbo Show'un yeni bölümü cumartesi akşamı saat 20:00'de ekrana gelecek.

İBO Show bu haftaki konukları kimler? - İşte 20 Şubat İBO Show konukları

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in sunumuyla dokuz yıl aradan sonra tekrar seyircisiyle buluşan İbo Show'un yeni bölümü cumartesi akşamı saat 20:00'de ekrana gelecek.

Öte yandan yeni bölüm tanıtımında İbrahim Tatlıses’in imaj değişikliği de dikkat çekti. Tatlıses’in saçlarında değişiklik yaptığı görülüyor.

İbo Show konukları 20 Şubat! Bu akşam İBO Show konukları kimler? ile ilgili etiketler Star TV ibo show 20 şubat konukları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.