İbo Show hangi günler yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor? 23 Mart İbo Show bu akşam var mı?

İbo Show bu akşam var mı sorusunun cevabı gündemde. Pazar akşamlarında Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show hangi günler yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor? Peki, İbo Show yayın günü değişti mi?

9 yıllık aranın ardından Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan İbo Show’un hangi günler yayınlandığı ve saat kaçta başladığı yakından takip ediliyor. İbrahim Tatlıses'in sunumunda, konuklarıyla gerçekleştirdiği program izleyicilerin büyük bir ilgisini çekiyor.

İbo Show ne zaman, hangi günler yayınlanıyor?

Son olarak 13 Mart 2022 tarihinde yine Star TV'de yeni bölümü ile ekrana gelen programın ardından yeni bölümler merak konusu oldu. İbo Show'un her Pazar Star TV ekranlarında yayınlanacağı açıklanmıştı fakat gününün değiştiği ve Çarşamba akşamına alındığı açıklandı.

İbo Show hangi günler yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor? 23 Mart İbo Show bu akşam var mı?

İbo Show yeni bölümüyle 23 Mart Çarşamba akşamında saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

İbo Show’un bu haftaki konukları; Mahmut Tuncer, Latif Doğan, Ceylan, Yağız ve Uğur Karakuş olacak.

İbo Show hangi günler yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor? 23 Mart İbo Show bu akşam var mı? ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses ibo show
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.