İbo Show bilet nasıl alınır? İbo Show davetiye nasıl alınır?

İbo Show bilet nasıl alınır? İbo Show davetiye nasıl alınır sorularının yanıtı haberimizde. 9 yıl sonra STAR TV'de ekrana gelen ve büyük yankı uyandıran İbo Show bileti nasıl alınır? Programa katılmak için davetiye gerekli mi? İşte detaylar..

İbo Show bilet nasıl alınır? İbo Show davetiye nasıl alınır sorularının yanıtı haberimizde. İbrahim Tatlıses, bu akşam STAR TV canlı yayınında yıllar sonra ekrana geldi. İşte detaylar...

İBO SHOW BİLET NASIL ALINIR?

Star TV ekranlarında bu akşam yayın hayatına başlayan İbo Show'a katılımcı olarak katılmak isteyen vatandaşlar araştırmalara başladı.

İBO SHOW DAVETİYE NASIL ALINIR?

İbo Show programına seyirci olarak katılmak isteyenler gerek davetiye gerekse bilet yoluyla araştırmalarına başladı. Programın yapımcılarından konuyla ilgili açıklama gelmezken ilerleyen günlerde program katılım şartları açıklanacaktır.

İbo Show bilet nasıl alınır? İbo Show davetiye nasıl alınır? ile ilgili etiketler Star TV ibo show bilet ibo show davetiye
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.