İBO Show 9. son bölüm izle!

İbo Show 9 Ocak Cumartesi akşamı STAR TV'de yayınlandı. Televizyon müzikli eğlence programı İbo Show Cem Yılmaz, Mazhar Alanson, Özkan Uğur'un konuk olarak katılacağı yeni bölümde birbirinden eğlenceli anlar yaşandı. İBO Show 9. yeni bölüm STAR TV canlı yayın izle bağlantısı tek parça halinde STAR TV'de.

İBO SHOW bu akşam yeni bölümüyle STAR TV'de yayınlandı. İbo Show yeni bölümde haftanın konukları ise merak konusu oldu. 9 Ocak Cumartesi akşamı yeni bölümü yayınlanan İbo Show'da bu haftanın konukları Cem Yılmaz, MFÖ grubu ve Zafer Algöz yer alıyor. İşte İbo Show 9. yeni bölüm star tv canlı yayın izle linki...

İBO SHOW CANLI YAYIN STAR TV İZLE!

İBO SHOW 9 OCAK KONUKLARI KİMLER?

BU HAFTA BOL KAHKAHA VAR

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya'nın üstlendiği; her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı İbo Show'da, bu hafta kahkaha tufanı yaşanacak.

TÜM KONUKLAR AYNI ŞARKIDA BULUŞTUK

ahkaha ve eğlencenin eksik olmayacağı gecede, keyifli dakikalar seyircileri bekliyor. Program konukları arasında yer alan; Cem Yılmaz, Mazhar Alanson, Fuat Güner, Özkan Uğur ve Zafer Algöz unutulmaz bir geceye imza atacak. MFÖ ve Cem Yılmaz, İbrahim Tatlıses'le birlikte söylediği şarkılarla seyircilere eğlenceli anlar yaşatacak.

İBO Show 9. son bölüm izle! ile ilgili etiketler Star TV ibo show 9 ocak ibo show canlı star tv izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.