İbo Show 2. bölüm konukları kimler? Hangi günler yayınlanıyor?

Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show’un 2. bölüm konukları belli oldu. İbo Show’un yayınlanan 2. bölüm fragmanında konukları da netlik kazandı. İbo Show 2. bölüm konukları kimler? İbo Show hangi günler yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor? İşte ayrıntılar…

Star TV’nin fenomen programlarından biri haline gelen ve geçen haftaya damgasını vuran İbo Show’un 2. bölüm konukları belli oldu. 21 Kasım Cumartesi akşamında izleyicisi ile buluşacak olan İbo Show’un 2. bölümünün hangi günler ve saat kaçta yayınlandığı merak konusu oldu.

İBO SHOW 2. BÖLÜM KONUKLARI KİMLER?

İbo Show’un 21 Kasım Cumartesi akşamında yayınlanan olan programında İbrahim Tatlıses’in konukları Olgun Şimşek, Demet Akbağ, Kubat ve Hülya Avşar olacak.

İBO SHOW HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

İbrahim Tatlıses’in sunuculuğunu yaptığı İbo Show programı 2. bölümü ile 21 Kasım Cumartesi akşamında saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

İbo Show 2. bölüm konukları kimler? Hangi günler yayınlanıyor? ile ilgili etiketler ibo show İbo Show 2. bölüm İbo Show konukları

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.