İbo Show 2. bölüm full kesintisiz izle! | STAR TV

İbo Show 2. bölüm full kesintisiz izle! İbo Show 2. bölüm izle bağlantısı tek parça STAR TV'de yayınlanacak. 21 Kasım akşamında İbo Show 2. bölüm tek parça kesintisiz puhu tv ekranlarında da izlenebilecek. Show'un bu haftaki konukları Hülya Avşar ve Demet Akbağ olacak.

İBO Show 2. bölüm izle linki merak ediliyor. Vurulduktan yıllar sonra tekrar ekrana çıkan İbrahim Tatlıses, İbo Show 2. bölüm tek parça STAR TV canlı yayınında olacak. Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana gelen İbo Show'da konuklarla eğlenceli bir akşam yaşanacak.

İBO SHOW 2. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Star ekranlarında yayınlanan İbo Show'da her hafta yeni konuklar ağırlanacak. İbrahim Tatlıses'in 9 yıl önce 1.bölüm konukları Deniz Seki, Kutsi, Sibel Can, Aydemir Akbaş ve Şafak Sezer'di. İkinci bölüm konukları da belli oldu. Hülya Avşar, Kubat, Demet Akbağ ve Olgun Şimşek katılacak.

İbo Show 21 Kasım Cumartesi akşamı saat 20:00'de Star TV'de ekrana gelecek.

İbo Show 2. bölüm full kesintisiz izle! | STAR TV ile ilgili etiketler Star TV ibo show 2. bölüm tek parça star ibo show

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.