İbo Show 10. bölüm tamamı!

İbo Show yeni bölüm canlı izleme detayları haberimizde. 23 Ocak Cumartesi akşamı STAR TV'de canlı yayınlanacak İbo Show'da bu hafta konuklar Resul Dindar, Ebru Yaşar, Çetin Altay ve Selçuk Balcı olacak. İbo Show 10. bölümü ile bu akşam STAR TV'de izlenecek. İşte İbo Show 10. bölüm tamamı!

STAR TV'de her Cumartesi olduğu gibi bu cumartesi de İbo Show günü olacak. Her hafta birbirinden değerli konukların yer aldığı İbo Show 23 Ocak 2021 akşamı da izleyenlerine keyifli anlar yaşatacak. Bu haftanın konukları arasında yer alan Ebru Yaşar ile İbrahim Tatlıses 15 yıllık küslüklerine son verecek. Peki, İbo Şov canlı izleme detayları neler?

23 OCAK İBO SHOW YENİ BÖLÜM CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

İbo Show'da bu hafta hangi isimler var sorusu merak konusu olmaya devam ediyor. 9 yıllık aranın ardından ekranlara geri dönen İbo Show her hafta birbirinden ünlü isimleri ekran başında konuk etmeye devam ediyor. Programın takipçileri bu hafta İbo Show'da hangi isimler var sorusuna yanıt aramayı sürdürüyor. İşte İbo Show'un bu haftaki konukları...

İbo Show bu akşamki konukları kimler? 23 Ocak İbo Show'a bu hafta kimler konuk oluyor?

İBO SHOW'DA BU HAFTA KİMLER VAR?

Ebru Yaşar, Selçuk Balcı, Resul Dindar ve Çetin Altay konuk oluyor. Ebru Yaşar ile 15 yıl süren küslüklerine son veren İbrahim Tatlıses ve Ebru Yaşar arasında duygusal anlar yaşanıyor.

 

İbo Show 10. bölüm tamamı! ile ilgili etiketler Star TV 23 ocak ibo show canlı ibo show

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.