İBB'yi kimin yönettiği belli oldu! Gökçek açıkladı

Gazeteci Cüneyt Özdemir'in gündeme getirdiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi 'ni kim yönetiyor tartışmasında noktayı Melih Gökçek koydu. İBB'yi kimin yönettiğine ilişkin sosyal medya hesabından bir anket düzenleyen Gökçek sonucu açıkladı. İşte vatandaşların oyları ile belirlenen İBB'yi yöneten isim...

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Elazığ'da deprem bölgesine gidip oradan da ailesi ile kar tatili yapmak için Erzurum Palandöken'e geçen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdiği bir video yayınlamıştı. Özdemir bu videoda İBB'yi İmamoğlu'nun değil danışmanı Murat Ongun'un yönettiğini ileri sürmüştü. 

Bu iddiaya eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise başka bir ismi ileri sürerek katılmıştı. 

Gökçek'e göre İBB'yi yöneten isim Necati Özkan'dı. 

Melih Gökçek, bu iddiasıyla ilgili "İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni sizce Ekrem İmamoğlu mu, kampanya direktörü FETO sempatizanı Necati Özkan mı yönetiyor... Sorumu gırgıra almayın lütfen... Sorum bir gerçeğin oylanması...
Twit aleminin kanaati çok önemli. Sicer İstanbul'u kim yönetiyor?" diye belirterek sosyal medya hesabından anket başlattı. 

İBB'yi kimin yönettiği belli oldu! Gökçek açıkladı

Bir gün süren ve 31 bini aşkın kişinin oyladığı anket bugün sona erdi. Ankete katılanların yüzde 35'i İBB'yi İmamoğlu'nun yüzde 65'i ise Necati Özkan'ın yönettiğini belirtti. 

Gökçek anketin tamamlanmasının ardından sonucu,

"İSTANBUL’U EKREM İMAMOĞLU MU,
NECATİ ÖZKAN MI YÖNETİYOR ANKETİMİZ SONUÇLANDI.
ANKETE KATILANLARIN SAYISI 31.261.
ÇOK CİDDİ SAYI.
VATANDAŞIMIZ OLAYI ÇÖZMÜŞ.👏
ANKETE KATILANLARIN
% 65’İ İSTANBUL’U
NECATI ÖZKAN
İDARE EDİYOR DİYOR.

İMAMOĞLU’NU ARAYACAĞINA,ÖZKANI ARA, ÇÖZ İŞİNİ."

sözleri ile duyurdu. 

İBB'yi kimin yönettiği belli oldu! Gökçek açıkladı - Resim : 2

Gökçek, sonucun bot hesaplarca manipüle edilmesini nasıl önlediklerini de şu sözlerle anlattı:
"Saat 10:00’dan sonra Ekrem imamoğlunun bot hesapları devreye girer demiştim. Olayı afişe edince bu kez yapamadılar. Ve gerçek sonuç çıktı 65-35.
Dikkat ederseniz ilk 2 saat içersindeki anket 67-33 çıkmıştı. Velhasılı bu kez oyunu bozduk. Teşekkürler twit alemi."

İBB'yi kimin yönettiği belli oldu! Gökçek açıkladı - Resim : 3

İBB'yi kimin yönettiği belli oldu! Gökçek açıkladı ile ilgili etiketler İstanbul Ankara İBB Melih Gökçek Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi necati özkan kampanya direktörü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.