İBB'nin "Yarın ne olacak" temalı Cumhuriyet Bayramı reklamını hangi kanallar yayınlamadı?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı Cumhuriyet Bayramı reklamını bazı TV kanallarının yayınlamaması dikkat çekti. "Yarın ne olacak" temalı reklam filmi NTV ve CNN Türk'te yayınlanmadı. Reklam filminin bazı kanallarda yayınlanmaması İBB'de rahatsızlığa neden oldu.

Ekrem İmamoğlu, İBB’nin “yarın ne olacak” temalı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı filmini paylaştı.

Film birçok yerde gösterime girerken NTV ve CNN Türk gibi ana akım medyada kullanılmadı.

"Yarın ne olacak?" sorusunun yer aldığı videoda, ülkede yaşanan ekonomik ve sosyal sorunlara ele alınırken "Yarınlarımız için ilan edilen cumhuriyet ilelebet yaşayacak, yarın hepimizin olacak" sözlerine yer verildi.

Oda TV'de yer alan habere göre, Ülke TV'de bile gösterime giren "yarın ne olacak" kampanyasının NTV ve CNN Türk kanallarında yayınlanmaması İBB'de rahatsızlık yarattı.

CNN Türk, birçok sektörde bulunan Demirören'in, medya grubunda yer alırken, NTV, Doğuş yayın grubunda bulunuyor.

İBB'nin "Yarın ne olacak" temalı Cumhuriyet Bayramı reklamını hangi kanallar yayınlamadı? ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Reklam
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.