CHP'li İlhan Kesici: İBB'nin aldığı Fatih tablosu sahte!

Habertürk televizyonunda yayınlanan “Özel Röportaj”a konuk olan CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, Mehmet Akif Ersoy’un gündeme dair sorularını cevapladı. Kesici'nin, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, geçtiğimiz günlerde müzayede evi payı ile birlikte 935 bin 250 sterline satın aldığı Fatih Sultan Mehmed portresiyle ilgili açıklamaları gündeme oturdu.

CHP'li Kesici, İBB'nin satın aldığı Fatih Sultan Mehmed portresinin sahte olduğunu söyledi.

'Ekrem İmamoğlu'nun aldığı Fatih tablosu sahtedir. Gerçekmiş gibi reklamını yapmaları çok ayıp.' diyen Kesici, 'Tabloyu ister al, ister alma, ama bunu 'Bellini' diye satma. Bellini olsa 6 buçuk milyon lira değil, 6 buçuk milyar lira ederdi.' dedi.

 

CHP'li İlhan Kesici: İBB'nin aldığı Fatih tablosu sahte! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu İBB ilhan kesici fatih portresi fatih tablosu Fatih Sultan Mehmet tablosu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.