İBB'nin metro inşaatını durdurma gerekçelerine AK Parti yanıt verecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu "Duran metro inşaatlarını yeniden başlattık" demesine rağmen Yenidoğan-Hastane metro inşaatını iptal etti. İBB'nin 'İhtiyaç yok' iddialarını bugün Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü ve AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Malik Ejder Batur yanıt verecek.

İBB'nin 'ihtiyaç olmadığı' gerekçesiyle iptal ettiği ve inşaatın üzerini toprakla doldurarak kapattığı Yenidoğan-Hastane metro hattı ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü ve AK Parti istanbul İl Başkan Yardımcısı Malik Ejder Batur bugün metro inşaatıyla ilgili İBB yönetiminin iddialarına yanıt verecek.

AK Parti'den yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"CHP’li İBB yönetimi tarafından ‘ihtiyaç yok’ denilerek iptal edilen Yenidoğan-Hastane Metro Hattı ile ilgili AK Parti İstanbul Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Malik Ejder Batur ve Sancaktepe Belediye Başkanımız Şeyma Döğücü basın açıklaması yapacak. Metro hattının bölge için önemi, İBB yönetiminin iddiaları, fizibilite çalışmalarının sonuçları gibi merak edilen tüm konulara açıklık getirilecek."

İBB'nin metro inşaatını durdurma gerekçelerine AK Parti yanıt verecek ile ilgili etiketler İBB metro AK Parti inşaat iptal yanıt
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.