İBB'nin kurban konserveleri çöpe gitti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Kurban Bayramı'nda topladığı hisselerle hazırlanan kurban konserelerinin bozuk çıktığı öne sürüldü. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, İBB Vakfı'na ait konserve kutusunda yer alan ürünlerin yenmeyecek durumda olduğu görüldü.

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bünyesinde bulunan İstanbul Vakfı'nın kurban hisselerinden toplayarak hazırladığı konservelerin bozuk olduğu iddia edildi.

KURBAN KESİM ALANINDAN KAÇMIŞLARDI

Kurban Bayramı'nda İBB'nin kurduğu Kayaşehir'deki kurban kesim alanında kurbanlarını kestirmek isteyen vatandaşlar binlerce lira ödemişti. Ancak organizasyonu yapamayan İBB'nin kasapları ve çalışanları kurban kesim yerlerinden kaçmasıyla birlikte onlarca kurban zayi olmuştu. Kayaşehir'de yaşanan skandalın ardından bir yeni skandal daha patlak verdi.

KURAN HİSSELERİNDEN HAZIRLANAN KONSERVELER BOZUK ÇIKTI

Bir anda sosyal medyanın gündemine düşen skandalda İBB Vakfı'nın kurban hisselerinden hazırladığı konservelerin bozuk olduğu iddia edildi. Bir çok kullanıcı İstanbul Vakfı'na ait konserve kutusunda yer alan ürünlerin bozuk görüntülerini paylaşarak tepkisini dile getirdi.

İBB'nin kurban konserveleri çöpe gitti

İBB'nin kurban konserveleri çöpe gitti ile ilgili etiketler İBB CHP Kurban Bayramı Kurban konserve
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.