İBB'nin dere kenarındaki koruma demirlerine anlam verilemedi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Arnavutköy'de bulunan ve aylardır düzenlemesi tamamlanamayan Şirindere'nin etrafına koruma demirleri ekledi. Yol kenarı yerine derenin iç tarafında kalan kısmına konulan demirler görenleri şaşırttı.

Arnavutköy Anadolu Mahallesi ve Atatürk Mahallesi arasında bulunan Şirindere İBB tarafından restore edildi.

İBB'nin dere kenarındaki koruma demirlerine anlam verilemedi

Aylardır süren çalışmalar sonucunda dere kenarında araçların veya vatandaşların düşmemesi ve zarar görmemesi için koyulan koruma demirleri öyle bir yere koyuldu ki görenler şoke oldu. Koruma demirleri derenin içerisine koyuldu ve yol kenarında hiçbir önlem alınmadı.

İBB'nin dere kenarındaki koruma demirlerine anlam verilemedi - Resim : 2

"NEDEN BÖYLE OLDU ANLAYAMADIK YANİ"

Mahallede yaşayan ve koruma demirleri ile ilgili konuşan Hüseyin Laloğlu, “Biz buranın kapalı gitmesi ile ilgili defalarca dilekçe verdik. Kapalı olsaydı buraya çöp falan da düşmezdi ama şu anda burada yapılan korkuluklar çok anlamsız yani. Buraya çoluk çocuk düşer, yaşlı düşer, araba düşer neden böyle oldu anlayamadık yani” şeklinde konuştu.

İBB'nin dere kenarındaki koruma demirlerine anlam verilemedi ile ilgili etiketler İBB dere yol
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.