İBB'nin 'değişim' algısı ortaya çıktı: Kendi icraatlerine böyle torpil geçtiler

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kartal Atatürk Parkı'nın yeni hali diye paylaştığı video sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Yeni proje yapamayan ve sık sık eski projeleri üstlenen CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu. 

KENDİ KARELERİNE TORPİL

"İstanbul'daki işgalleri bir bir kaldırıyor, halka kazandırıyoruz. Kartal Atatürk Parkı çok güzel oldu." diyen Ekrem İmamoğlu'nun paylaştığı videoya tepki yağdı. 

Kartal Atatürk Parkı'nın eski halini paylaşan İmamoğlu'nun 'eski' diye tabir ettiği görsellerin sonbaharda çekildiği görülüyor. 'Yeni hali' diye lanse ettiği karenin ise yaz aylarında çekildiği açıkça ortada. Parkın yeşillendiğini ve yeni halinin daha güzel olduğunu vurgulayan İmamoğlu'na sosyal medyadan tepki yağdı. İlk kareleri AK Parti döneminden kalma ve sonbaharda çeken İBB, son kareleri ise yaz mevsiminde çekip sosyal medyadan paylaştı. 

Birçok kullanıcı ise parkın eski hali ile yeni hali arasında bir fark olmadığını dile getirdi. 

İBB'nin 'değişim' algısı ortaya çıktı: Kendi icraatlerine böyle torpil geçtiler

İBB'nin 'değişim' algısı ortaya çıktı: Kendi icraatlerine böyle torpil geçtiler - Resim : 2

İBB'nin 'değişim' algısı ortaya çıktı: Kendi icraatlerine böyle torpil geçtiler - Resim : 3

İBB'nin 'değişim' algısı ortaya çıktı: Kendi icraatlerine böyle torpil geçtiler - Resim : 4

İBB'nin 'değişim' algısı ortaya çıktı: Kendi icraatlerine böyle torpil geçtiler - Resim : 5

İBB'nin 'değişim' algısı ortaya çıktı: Kendi icraatlerine böyle torpil geçtiler ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu İBB Kartal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.