İBB'nin aklına İstiklal'de maske dağıtmak geldi...

İBB'nin, Beyoğlu Belediyesi tarafından İstiklal Caddesi girişinde vatandaşlara maske dağıtmak için kurulan stantları yıkmasının yankıları sürüyor.

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun yönettiği İBB geçtiğimiz gün Beyoğlu Belediyesi tarafından vatandaşların sağlığı düşünülerek kurulan ve maske ile dezenfektan dağıtımı yapılan stantları yıkmıştı.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız konuyla ilgili ikinci bir skandalı daha ortaya çıkardı.

Yıldız'ın verdiği bilgiye göre salgının başlangıcından bu yana İstiklal Caddesi'nde hiçbir tedbir almayan İBB, yaşanan skandalın ardından bugün Beyoğlu Kaymakamlığı'na maske dağıtabilmek için başvuru yaptı.

İBB'nin aklına İstiklal'de maske dağıtmak geldi...

Yaşanan skandalı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile değerlendiren Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız şu ifadeleri kullandı;

''Sağlık Bakanlığı’nın ikazlarına kulak asmayan, İstiklal Caddesi için hiçbir tedbir almayan İBB, bugün maske dağıtmak için müracaat etmiş.

Hem de 3 aydır İstiklal Caddesi’nde maske ve dezenfektan dağıttığımız stantları yıktıkları gün! Belgeyi çerçeveletip duvarlarına asabilirler.''

İBB'nin aklına İstiklal'de maske dağıtmak geldi... - Resim : 2

İBB'nin aklına İstiklal'de maske dağıtmak geldi... ile ilgili etiketler İBB Beyoğlu İstiklal Caddesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.