İBB'den Taksim'de güpegündüz büyük rezalet

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Taksim'deki büyük bir rezaleti ortaya çıktı. Belediye ekipleri Atatürk Anıtı'nın yakınındaki ağaçları keserken görüntülendi. Cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntülerde bir çalışan kuruyan ağaçların kesildiğini söyledi.

Önceki gün İstiklal Caddesi'nde ağaçların ekili olan saksıları kaldırarak büyük tepki çeken İBB'nin daha büyük bir rezaleti ortaya çıktı. İBB'ye bağlı ekipler Taksim'deki Atatürk Anıtı'nın yakınında kuruyan ağaçları kesti.

Bir vatandaşın cep telefonuyla kaydettiği görüntüde, İBB'ye bağlı görevliler Taksim'deki Atatürk Anıtı'nın yakınındaki ağaçları kestiği görülüyor. Vatandaşın belediye ekiplerine ne yaptığını sorması üzerine çalışanlar kuruyan ağaçları kestilerini ve yenilerine yenilerini dikeceklerini söyledi. Böylece İBB'nin ağaçlara bakıp onları yeşertmek yerine bakımsızlıktan kuruyan ağaçların yenine yenisini diktikleri ortaya çıktı.

İBB'den Taksim'de güpegündüz büyük rezalet

SAKSIDAKİ AĞAÇLARI KALDIRMIŞLARDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri önceki gün ise erken saatlerde İstiklal Caddesi'nde saksıda ekili ağaçları kaldırmışlardı. Ortaya çıkan görüntüler büyük tepki çekerken Ali Yıldız, yaptığı açıklamada "İBB'ye açıkça soruyorum, 'Milletimize hizmeti neden engelliyorsunuz? Ağaçlardan ne istediniz?" demişti. Yıldı, yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

İBB'den Taksim'de güpegündüz büyük rezalet - Resim : 2

"İstiklal Caddesi'ne 2 yıl önce yerleştirdiğimiz saksılar ve ağaçlar, sırf Beyoğlu Belediyesi logosu taşıdığı gerekçesiyle yerlerinden atıldı. İstiklal Caddesi'ni daha yeşil, daha temiz, daha aydınlık, daha neşeli yapmak için verdiğim sözler vardı. Bu sözlerin hepsini yerine getirdik. Caddeyi baştan sona aydınlattık, Müzik Durakları ile sokak müziğine alanlar açtık, sergiler ve kültür etkinlikleriyle caddeyi süsledik. 'İstanbul'un beklemeye vakti yok.' diyenlerin İstiklal Caddesi'ne saat 04.00'te gelmelerinin tek bir gerekçesi olabilir. O da kendi yönetim anlayışlarının yıkmak üzerine olduğu."

 

İBB'den Taksim'de güpegündüz büyük rezalet ile ilgili etiketler İBB Taksim İstiklal Caddesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.