İBB'den SuperHaber’e taciz skandalı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde temizlettiği masmavi sulara ve oksijene kavuşan bir zamanların “Altın Boynuz”u Haliç, son zamanlarda eski kirli günlerine geri döndü. Haliç’teki kirliliği araştırmak için tekneyle dolaşan SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, çekim sırasında İBB tarafından taciz edildi.

Bir zamanlar hiç bir canlının yaşamadığı ve kokudan geçilmeyen ve Haliç, Cumhurbaşkanı Erdoğanın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde temizlenmiş ve eski günlerine dönmüştü. Masmavi sulara ve oksijene kavuşan Haliç’te yaşam 40 çeşit balık türü ile yeniden başlamış, yunuslar gelir olmuştu. Haliç’te belediyeler ve spor kulüpleri tarafından da yüzme, yelken gibi birçok deniz sporları yarışları düzenlenir olmuştu.

Ancak özellikle Alibeyköy ve Kağıthane derelerinden gelen kum,taş, çakıl ve çamur ile günden güne kirlenen Haliç, son 6 ayda eski kirli günlerine dönmeye başladı. Haliç’in Eyüp, Alibeyköy ve Kağıthane taraflarında suyun rengi değişmeye ve denizi içinde çöpler birikmeye başladı. SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel, Haliç’teki kirlenmeyi araştırmak için Haliç’in yolunu tuttu.

İBB'den SuperHaber’e taciz skandalı!

Tekneyle birlikte Haliç’i boydan boya dolaşarak kirliliği yerinde tespit eden Mevlüt Yüksel, AK Parti döneminde yapımına karar verilen ancak Ekrem İmamoğlu’nun iptal ettiği, Silahtarağa İleri Biyolojik Arıtma Tesisi projesi alana girdi ve buranın Haliç için önemini araştırdı.

İBB'DEN SKANDAL TACİZ!

Superhaber Muhabiri Mevlüt Yüksel ve kameraman Uğur Karaca’nın bulunduğu küçük tekne, Haliç’teki çekim esnasında skandal bir taciz olayı ile karşılaştı. İBB’ye bağlı Haliç’te dolaşan büyük bir tekne, SuperHaber ekibinin bulunduğu teknenin çevresini dolaşarak büyük bir dalga yarattı. Güçlü motoru olan büyük teknenin tacizine uğrayan SuperHaber ekibinin bulunduğu tekne, bir süre alabora oldu ve devrilmekten son anda kurtuldu. İBB'ye bağlı tekne ise daha Eminönü tarafına doğru hızla uzaklaştı.

İBB'den SuperHaber’e taciz skandalı! - Resim : 2

SuperHaber ekibinin Haliç’teki kirlenmenin boyutlarını araştırdığı özel haberin tamamı SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.